Hjem > Feilsøking > Nettverksproblemer > Hvis du har problemer med maskinens nettverk > Maskinen min kan ikke skrive ut over nettverket

Maskinen min kan ikke skrive ut over nettverket

MERK

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Den trådløse nettverkstilkoblingen brukes bare når tilleggsutstyret med trådløs modul er installert.

Årsak Tiltak Grensesnitt
Sikkerhetsprogramvaren blokkerer maskinens tilgang til nettverket.

Noen sikkerhetsprogrammer kan blokkere tilgang uten å vise en dialogboks med sikkerhetsadvarsel, selv etter en vellykket installasjon.

For å tillate tilgangen, må du se instruksene til sikkerhetsprogramvaren din eller spørre programvareprodusenten.

Kablet/trådløs

Brother-maskinen ble ikke tilordnet en tilgjengelig IP-adresse.

• Bekreft IP-adressen og nettverksmasken.

Bekreft at både IP-adressene og nettverksmaskene på datamaskinen og Brother-maskinen samsvarer og befinner seg i samme nettverk.

For mer informasjon om hvordan du bekrefter IP-adressen og nettverksmasken, spør nettverksadministratoren.

• Windows

Bekreft IP-adresse og nettverksmaske ved bruk av reparasjonsverktøyet for nettverkstilkopling.

Kablet/trådløs
En mislykket utskriftsjobb er fremdeles i utskriftskøen på datamaskinen.
  • Hvis en mislykket utskriftsjobb fremdeles er i utskriftskøen på datamaskinen, må du slette den.
  • Alternativt kan du dobbeltklikke på skriverikonet i følgende mappe og kansellere alle dokumenter:
    • Windows 11

Klikk på image > Alle apper > Windows-verktøy > Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd-gruppen, klikker du på Vis enheter og skrivere.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022

Klikk på image > Windows Systemverktøy > Kontrollpanel. I Maskinvare og lyd (Maskinvare)-gruppen klikker du på Vis enheter og skrivere.

• Windows Server 2012 R2

Klikk på Kontrollpanel fra Start-skjermen. I Maskinvare-gruppen, klikker du på Vis enheter og skrivere.

• Windows Server 2012

Flytt musen til nedre høyre hjørne på skrivebordet. Klikk på Innstillinger > Kontrollpanel når menylinjen vises. I Maskinvare-gruppen, klikk på Vis enheter og skrivere > Skriver.

• Mac

Klikk på Systemvalg > Skrivere og skannere.

Kablet/trådløs
Maskinen din er ikke koblet til det trådløse nettverket.

Skriv ut WLAN-rapporten slik at du kan kontrollere feilkoden på den utskrevne rapporten.

imageimage Beslektet informasjon: Skriv ut WLAN-rapporten

Trådløst

Hvis du har kontrollert og prøvd alt ovenfor, men maskinen fremdeles ikke kan skrive/skanne, kan du avinstallere driveren (Windows) og installere den på nytt.