Hjem > Skrive ut > Testutskrift

Testutskrift

Hvis det er problemer med utskriftskvaliteten, følger du disse instruksjonene for å gjøre en testutskrift:

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Trykk på image eller image for å vise [Skriver]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. (HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW) Trykk på image eller image for å vise alternativet [Utskriftsalt.], og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Testutskrift]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på Go (Gå).

Maskinen skriver ut testsiden.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Skriver]>[Utskriftsalt.]>[Testutskrift].
  2. Trykk på [Ja].
  3. Trykk på image.