Hjem > Papirhåndtering > Papirinnstillinger > Endre papirstørrelse og papirtype

Endre papirstørrelse og papirtype

Når du endrer størrelse på og typen papir du legger i skuffen, må du også endre innstillingen for papirstørrelse og papirtype på LCD-skjermen.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Hovedoppsett]. Trykk på OK.
    2. Velg [Skuffinnst.]. Trykk på OK.
    3. Velg [Papirtype]. Trykk på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise papirskuffen du vil endre, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise papirtypen du ønsker, og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på Back (Tilbake).
  5. Trykk på image eller image for å vise [Papirstr.]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på image eller image for å vise papirskuffen du vil endre, og trykk deretter på OK.
  7. Trykk på image eller image for å vise papirtypen du ønsker, og trykk deretter på OK.
  8. Trykk på image eller image for å vise papirstørrelsen du ønsker, og trykk deretter på Go (Gå).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Trykk på image[Innstillinger]>[Alle innst.]>[Hovedoppsett]>[Skuffinnstilling]>[Papirtype].
  2. Trykk på alternativene for papirmagasin du vil bruke.
  3. Trykk på image eller image for å vise alternativene for papirtype, og trykk deretter på ønsket alternativ.
  4. Trykk på image.
  5. Trykk på image eller image for å vise [Papirstr.]-alternativet, og trykk deretter på [Papirstr.].
  6. Trykk på image eller image for å vise alternativene for papirskuff, og trykk deretter på ønsket alternativ.
  7. Trykk på image eller image for å vise alternativene for papirstørrelse, og trykk deretter på alternativet du vil ha.
  8. Trykk på image.