Hjem > Sikkerhet > Bruk funksjoner for gjenkjenning av globalt nettverk > Blokker kommunikasjon fra det globale nettverket

Blokker kommunikasjon fra det globale nettverket

image
Når du aktiverer denne funksjonen, begrenses mottak av jobber fra enheter med globale IP-adresser.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Trykk på image eller image for å vise [Nettverk]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Global detek.]-alternativet og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [Avvis tilgang]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på image eller image for å velge [], og trykk deretter på OK.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Trykk på image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[Global detektering]>[Avvis tilgang]>[].
  2. Trykk på image.