Koti > Vianetsintä > Virhe- ja huoltoviestit

Virhe- ja huoltoviestit

Kehittyneimmissäkin toimistotuotteissa voi esiintyä virheitä ja tarvikkeita on ajoittain vaihdettava. Tällaisissa tapauksissa laitteesi ilmoittaa virheen tai vaadittavan rutiinihuoltotoimenpiteen asianmukaisella viestillä. Yleisimmät virhe- ja ylläpitosanomat on esitetty taulukossa.

Korjaa virhe ja poista viesti noudattamalla Toimenpide-sarakkeessa annettuja ohjeita.

Voit korjata useimmat virheet ja suorittaa säännöllisen kunnossapidon itse. Jos tarvitset lisää vinkkejä, käy osoitteessa support.brother.com ja napsauta Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys-sivua.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

Virheviesti Syy Toimenpide

2-puol. ei käyt.

Laitteen takakantta ei ole suljettu kunnolla.

Sulje laitteen takakansi siten, että se lukittuu paikalleen.

Kaksipuolista kasettia ei ole asennettu kokonaan.

Asenna kaksipuolinen kasetti kunnolla takaisin laitteeseen.

Ei kasettia, K1

Ei kasettia, K2

Ei kasettia, K3

Ei kasettia, K4

Paperikasettia ei ole asennettu, tai se on asennettu väärin.

Asenna LCD-näytön ilmoittama paperikasetti takaisin paikalleen.

Ei paperia K1

Ei paperia K2

Ei paperia K3

Ei paperia K4

Laite ei pystynyt syöttämään paperia ilmoitetusta paperikasetista.

Tee jokin seuraavista:

• Lisää paperia LCD-näytön ilmoittamaan paperikasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Jos paperikasetissa on paperia, poista paperi ja lisää paperi takaisin kasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Älä täytä paperikasettia liikaa.

Ei paperia

Paperi on loppunut, tai sitä ei ole asetettu oikein paperikasetteihin.

• Lisää paperia paperikasetteihin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Jos paperikasetissa on paperia, poista paperi ja lisää paperi takaisin kasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Älä täytä paperikasettia liikaa.

Ei paperia, MT

Paperi on loppunut MT-alustalta, tai sitä ei ole asetettu oikein MT-alustaan.

Tee jokin seuraavista:

• Lisää MT-alustaan paperia. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Jos paperikasetissa on paperia, poista paperi ja lisää paperi takaisin kasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.

Ei rumpuyksikköä

Rumpuyksikköä ei ole asennettu oikein.

Asenna väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin paikoilleen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rumpuyksikön vaihtaminen

Ei tunnista

Laitteesi ei pysty tunnistamaan väriainekasettia.

Poista väriainekasetti ja rumpuyksikkö. Poista rumpu- ja värikasettiyksikkö, poista värikasetti rumpuyksiköstä ja asenna sitten värikasetti takaisin rumpuyksikköön.

Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Värikasetin vaihto

Ei voi tulostaa ##

Laitteessa on mekaaninen vika.

• Sammuta laite painamalla image-painiketta pitkään, odota muutama minuutti ja kytke laite uudelleen päälle.

• Jos ongelma ei korjaannu, ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliseen Brother-jälleenmyyjään.

Ei väriainetta

Värikasettia tai rumpuyksikkö- ja värikasettiyhdistelmää ei ole asennettu oikein.

Poista väriainekasetti ja rumpuyksikkö. Poista rumpu- ja värikasettiyksikkö, poista värikasetti rumpuyksiköstä ja asenna sitten värikasetti takaisin rumpuyksikköön.

Asenna väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen. Jos ongelma ei ratkea, vaihda väriainekasetti uuteen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Värikasetin vaihto

Jäähtyy

Laitteen sisälämpötila on liian korkea. Laite keskeyttää sen hetkisen tulostustyön ja siirtyy jäähdytystilaan.

Odota, kunnes laite on jäähtynyt. Varmista, että minkään laitteen ilmanvaihtoaukon edessä ei ole esteitä.

Kun laite on jäähtynyt, laite jatkaa tulostamista.

Kansi on auki

Etukansi ei ole kokonaan kiinni.

Avaa laitteen etukansi ja sulje se tiukasti.

Kansi on auki

Kiinnitysyksikön kansi ei ole kokonaan kiinni.

Sulje laitteen takakannen sisäpuolella oleva kiinnitysyksikön kansi.

Kokovirhe DX

Laitteen paperikokoasetuksessa määritettyä paperikokoa ei voi käyttää automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa.

Paina Go (Siirry)-painiketta noin kahden sekunnin ajan (jos on tarpeen).

Aseta kasettiin oikean kokoista paperia ja määritä paperikoko kasettiin.

Valitse kaksipuoliseen tulostukseen sopiva paperikoko.

Automaattiseen kaksipuoliseen tulostukseen on käytettävissä paperikoko A4.

Kasetissa olevan paperin koko on väärä, eikä sitä voi käyttää automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa.

Kokovirhe

Valitsemasi paperikasetti ei tue tulostinohjaimessa määritettyä paperikokoa tulostuksessa.

Muuta tulostimen ohjaimen asetusta tai laitteen lokeroasetusta niin, että tulostimen ohjaimessa valittu paperikoko vastaa valitsemaasi lokeroon lisättyä paperikokoa.

Käyttökelv.laite

USB-lisävarusteporttiin on liitetty ei-tuettu USB-laite.

• Irrota laite USB-lisävarusteportista.
  • Sammuta laite painamalla image -painiketta pitkään ja kytke laite uudelleen päälle.

USB-lisävarusteporttiin on kytketty viallinen tai paljon virtaa kuluttava USB-laite.

Liikaa kasetteja

Asennettujen lisäkasettien määrä ylittää maksimimäärän.

Vähennä lisäkasettien määrää.

Muisti täynnä

Laitteen muisti on täynnä.

Paina Go (Siirry)-painiketta noin kahden sekunnin ajan ja pienennä tulostustarkkuutta.

Muisti Täynnä

Käyttämälläsi USB-muistitikulla ei ole tarpeeksi vapaata tilaa suojatun tulostuksen tietojen tallentamiseen.

Poista aiemmin tallennetut suojatut tulostustiedot.

Pap. ei syöt. K1

Ei pap.syöt. K2

Ei pap.syöt. K3

Ei pap.syöt. K4

Laite ei pystynyt syöttämään paperia ilmoitetusta paperikasetista.

Vedä nestekidenäytön ilmoittama paperikasetti ulos ja poista paperitukos. Paina Go (Siirry).

Pap. väh. k. 1

Pap. väh. k. 2

Pap. väh. k. 3

Pap. väh. k. 4

Paperikasetti on lähes tyhjä.

Lisää paperia LCD-näytön ilmoittamaan paperikasettiin.

Pääsy estetty

Secure Function Lock 3.0 rajoittaa valitsemasi toiminnon käyttöä.

Tarkista Toimintalukko-asetukset järjestelmänvalvojalta.

Raja ylitetty

Secure Function Lock 3.0 -toiminnossa määritetty tulostusraja on saavutettu.

Voit tarkistaa toimintolukituksen asetukset ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

Rumpu !

Rumpuyksikön koronalanka täytyy puhdistaa.

Puhdista rumpuyksikön koronalangat.

image

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Koronalangan puhdistaminen

Jos ongelma ei ratkea, vaihda rumpuyksikkö uuteen.

Värikasettia tai rumpuyksikkö- ja värikasettiyhdistelmää ei ole asennettu oikein.

Irrota rumpuyksikkö, poista värikasetti rumpuyksiköstä ja aseta sitten värikasetti takaisin rumpuyksikköön. Asenna rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.

Sopimaton koko

Kasetissa on väärän kokoista paperia.

Aseta oikean kokoista paperia ja LCD-näytön ilmoittamaan paperikasettiin ja määritä kasetin paperikoko. Paina Go (Siirry).

Tukos sisällä

Paperi on juuttunut laitteen sisälle.

Avaa etukansi, poista värikasetti ja rumpuyksikkö ja poista paperitukos. Sulje etukansi.

Tukos, 2-puol.

Paperi on juuttunut kaksipuoliseen paperikasettiin tai takakannen sisäpuolelle.

Vedä kaksipuolinen kasetti kokonaan ulos, avaa takakansi ja poista paperitukos.

Tukos, kasetti 1

Tukos, kasetti 2

Tukos, kasetti 3

Tukos, kasetti 4

Paperi on juuttunut ilmoitettuun paperikasettiin.

Vedä nestekidenäytön ilmoittama paperikasetti ulos ja poista paperitukos.

Tukos, MT-alusta

Paperi on juuttunut MT-alustaan.

Poista paperitukos MT-alustan sisältä ja ympäriltä. Paina Go (Siirry)-painiketta.

Tukos, takaosa

Paperi on juuttunut laitteen takaosaan.

Avaa kiinnitysyksikön kansi ja poista paperitukos. Sulje kiinnitysyksikön kansi. Jos virheviesti ei poistu, paina Go (Siirry).

Tul.tiedot täynn

Laitteen muisti on täynnä.

Paina Cancel (Peruuta)-painiketta ja poista aiemmin tallennetut tulostustiedot.

Tulostelok. täynnä

Luovutusalusta on täynnä.

Poista tulostettu paperi tulostuspuoli alas -luovutusalustalta.

Vaih. rumpu pian

Rumpuyksikkö on kulunut lähes loppuun.

Tilaa uusi rumpuyksikkö, ennen kuin nestekidenäytössä näkyy viesti Vaihda rumpu.

Vaihda K1-pap?

Tavallista paperikasettia ei ole asennettu, tai se on asennettu väärin.

Asenna tavallinen paperikasetti uudelleen.

Vaihda rumpu

Rumpuyksikkö on vaihdettava uuteen.

Vaihda rumpuyksikkö uuteen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rumpuyksikön vaihtaminen

Vaihda värikas.

Värikasetin käyttöikä on lopussa. Laite lopettaa kaikki tulostustoiminnot.

Vaihda värikasetti uuteen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Värikasetin vaihto

Vianmääritys

Kiinnitysyksikkö ei toimi oikein.

Sammuta laite painamalla image-painiketta pitkään, odota muutama sekunti ja kytke laite uudelleen päälle. Jätä laite valmiustilaan 15 minuutiksi virta kytkettynä.

Kiinnitysyksikkö on liian kuuma.

Väri vähissä

Jos tämä vesti näkyy LCD-näytöllä, laitteella voi vielä tulostaa. Värikasetin käyttöikä on lähes lopussa.

Tilaa uusi värikasetti nyt, jotta se on valmiina, kun LCD-näytölle ilmestyy viesti Vaihda värikas..

Väärä media

Tulostinohjaimessa määritetty paperityyppi poikkeaa laitteen valikossa määritetystä paperityypistä.

Lisää oikeantyyppistä paperia LCD-näytön ilmoittamaan kasettiin ja valitse oikea paperityyppi laitteen paperityyppiasetuksista.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

Virhesanoma Syy Toimenpide

2-puol. poistet. käytöstä

Laitteen takakantta ei ole suljettu kunnolla.

Sulje laitteen takakansi siten, että se lukittuu paikalleen.

Kaksipuolista kasettia ei ole asennettu kokonaan.

Asenna kaksipuolinen kasetti kunnolla takaisin laitteeseen.

Autodiagnost.

Kiinnitysyksikkö ei toimi oikein.

Sammuta laite painamalla image-painiketta pitkään, odota muutama sekunti ja kytke laite uudelleen päälle. Jätä laite valmiustilaan 15 minuutiksi virta kytkettynä.

Kiinnitysyksikkö on liian kuuma.

Ei kasettia 1

Ei kasettia 2

Ei kasettia 3

Ei kasettia 4

Paperikasettia ei ole asennettu, tai se on asennettu väärin.

Asenna LCD-näytön ilmoittama paperikasetti takaisin paikalleen.

Ei keskitintukea

USB-lisävarusteportissa on USB-keskitin. Irrota USB-keskitin USB-lisävarusteportista.

Ei paperia kasetissa 1

Ei paperia kasetissa 2

Ei paperia kasetissa 3

Ei paperia kasetissa 4

Laite ei pystynyt syöttämään paperia ilmoitetusta paperikasetista.

Tee jokin seuraavista:

• Lisää paperia LCD-näytön ilmoittamaan paperikasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Jos paperikasetissa on paperia, poista paperi ja lisää paperi takaisin kasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Älä täytä paperikasettia liikaa.

Ei paperia

Paperi on loppunut, tai sitä ei ole asetettu oikein paperikasetteihin.

• Lisää paperia paperikasetteihin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Jos paperikasetissa on paperia, poista paperi ja lisää paperi takaisin kasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Älä täytä paperikasettia liikaa.

Ei paperia, MT-alusta

Paperi on loppunut MT-alustalta, tai sitä ei ole asetettu oikein MT-alustaan.

Tee jokin seuraavista:

• Lisää MT-alustaan paperia. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.
  • Jos paperikasetissa on paperia, poista paperi ja lisää paperi takaisin kasettiin. Tarkista, että paperiohjaimet on asetettu oikean koon mukaisesti.

Ei rumpua

Rumpuyksikköä ei ole asennettu oikein.

Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin paikoilleen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rumpuyksikön vaihtaminen

Ei rumpuyksikköä

Rumpuyksikköä ei ole asennettu oikein.

Asenna väriainekasetti ja rumpuyksikkö takaisin paikoilleen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rumpuyksikön vaihtaminen

Ei tunnista

Laitteesi ei pysty tunnistamaan väriainekasettia.

Poista väriainekasetti ja rumpuyksikkö. Poista rumpu- ja värikasettiyksikkö, poista värikasetti rumpuyksiköstä ja asenna sitten värikasetti takaisin rumpuyksikköön.

Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.

Laitteesi ei pysty tunnistamaan rumpuyksikköä.

Ei vastausta

USB-lisävarusteporttiin on liitetty ei-tuettu USB-laite.

• Irrota laite USB-lisävarusteportista.
  • Sammuta laite painamalla image -painiketta pitkään ja kytke laite uudelleen päälle.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Ei voi tulostaa ##

Laitteessa on mekaaninen vika.

• Sammuta laite painamalla image-painiketta pitkään, odota muutama minuutti ja kytke laite uudelleen päälle.

• Jos ongelma ei korjaannu, ota yhteyttä Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliseen Brother-jälleenmyyjään.

Ei väriainetta

Väriainekasettia ei ole asennettu oikein.

Poista väriainekasetti ja rumpuyksikkö. Poista rumpu- ja värikasettiyksikkö, poista värikasetti rumpuyksiköstä ja asenna sitten värikasetti takaisin rumpuyksikköön.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Värikasetin vaihto

Jäähtyy

Laitteen sisälämpötila on liian korkea. Laite keskeyttää sen hetkisen tulostustyön ja siirtyy jäähdytystilaan.

Odota, kunnes laite on jäähtynyt. Varmista, että minkään laitteen ilmanvaihtoaukon edessä ei ole esteitä.

Kun laite on jäähtynyt, laite jatkaa tulostamista.

Kansi auki

Etukansi ei ole kokonaan kiinni.

Avaa laitteen etukansi ja sulje se tiukasti.

Kansi auki

Kiinnitysyksikön kansi ei ole kokonaan kiinni.

Sulje laitteen takakannen sisäpuolella oleva kiinnitysyksikön kansi.

Kansi auki

Postilaatikkoyksikön takakansi ei ole kokonaan kiinni.

Sulje postilaatikkoyksikön takakansi.

Kasetti poistettu

Tavallista paperikasettia ei ole asennettu, tai se on asennettu väärin.

Asenna tavallinen paperikasetti uudelleen.

Kokoristiriita

Kasetissa on väärän kokoista paperia.

Aseta oikean kokoista paperia ja LCD-näytön ilmoittamaan paperikasettiin ja määritä kasetin paperikoko. Paina Uud.-painiketta.

Kokovirhe 2-puol.

Laitteen paperikokoasetuksessa määritettyä paperikokoa ei voi käyttää automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa.

Paina image (tarvittaessa).

Aseta kasettiin oikean kokoista paperia ja määritä paperikoko kasettiin.

Valitse kaksipuoliseen tulostukseen sopiva paperikoko.

Automaattiseen kaksipuoliseen tulostukseen on käytettävissä paperikoko A4.

Kasetissa olevan paperin koko on väärä, eikä sitä voi käyttää automaattisessa kaksipuolisessa tulostuksessa.

Kokovirhe

Valitsemasi paperikasetti ei tue tulostinohjaimessa määritettyä paperikokoa tulostuksessa.

Muuta tulostimen ohjaimen asetusta tai laitteen lokeroasetusta niin, että tulostimen ohjaimessa valittu paperikoko vastaa valitsemaasi lokeroon lisättyä paperikokoa.

Käyttökelv. laite

USB-lisävarusteporttiin on kytketty viallinen tai paljon virtaa kuluttava USB-laite.

• Irrota laite USB-lisävarusteportista.
  • Sammuta laite painamalla image -painiketta pitkään ja kytke laite uudelleen päälle.

Lajittelijan tukos

Paperi on juuttunut postilaatikkoyksikköön.

Poista paperitukos postilaatikkoyksiköstä LCD-näytön ohjeiden mukaan.

Liikaa kasetteja

Asennettujen lisäkasettien määrä ylittää maksimimäärän.

Vähennä lisäkasettien määrää.

Monta tulostelokeroa

Postilaatikkoyksiköstä on poistettu joko kasetti 2 tai kasetti 4.

Voit käyttää postilaatikkoyksikköä 2 kasetin tilassa poistamalla sekä kasetin 2 että kasetin 4.

Voit käyttää postilaatikkoyksikköä 4 kasetin tilassa poistamalla sekä kasetin 2 että kasetin 4.

Muisti Täynnä

Käyttämälläsi USB-muistitikulla ei ole tarpeeksi vapaata tilaa tulostuksen tietojen tallentamiseen.

Poista aiemmin tallennetut tulostustiedot USB-muistitikulta.

Muisti täynnä

Laitteen muisti on täynnä.

Paina image ja pienennä tulostuksen erottelutarkkuutta.

Näytön al. epäonn.

Kosketusnäyttöä painettiin, ennen kuin virrankytkennän alustus oli valmis.

Varmista, ettei mikään kosketa kosketusnäyttöön.

Likaa on voinut juuttua kosketusnäytön alaosan ja sen kehyksen väliin.

Aseta pala jäykkää paperia kosketusnäytön alaosan ja sen kehyksen väliin ja poista lika liu’uttamalla paperia edestakaisin.

Pap. ei syöt. K1

Pap. ei syöt. K2

Pap. ei syöt. K3

Pap. ei syöt. K4

Laite ei pystynyt syöttämään paperia ilmoitetusta paperikasetista.

Vedä nestekidenäytön ilmoittama paperikasetti ulos ja poista paperitukos.

Paina Uud..

Paperi väh.

Pap. väh. k. 1

Pap. väh. k. 2

Pap. väh. k. 3

Pap. väh. k. 4

Paperikasetti on lähes tyhjä.

Lisää paperia LCD-näytön ilmoittamaan paperikasettiin.

Pääsy estetty

Secure Function Lock 3.0 rajoittaa valitsemasi toiminnon käyttöä.

Tarkista Toimintalukko-asetukset järjestelmänvalvojalta.

Raja ylitetty

Secure Function Lock 3.0 -toiminnossa määritetty tulostusraja on saavutettu.

Voit tarkistaa toimintolukituksen asetukset ottamalla yhteyttä järjestelmänvalvojaasi.

Rumpu!

Rumpuyksikön koronalanka täytyy puhdistaa.

Puhdista rumpuyksikön koronalangat.

image

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Koronalangan puhdistaminen

Jos ongelma ei ratkea, vaihda rumpuyksikkö uuteen.

Värikasettia tai rumpuyksikkö- ja värikasettiyhdistelmää ei ole asennettu oikein.

Poista väriainekasetti ja rumpuyksikkö. Poista rumpu- ja värikasettiyksikkö, poista värikasetti rumpuyksiköstä ja asenna sitten värikasetti takaisin rumpuyksikköön. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.

Rumpuvirhe

Rumpuyksikköä ei ole asennettu oikein.

Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin paikoilleen.

Jos ongelma ei ratkea, vaihda rumpuyksikkö uuteen.

Tallennuslaitetta ei tunnisteta

Laitteesi ei pysty lukemaan USB-muistitikulla olevia tietoja tai kirjoittamaan USB-muistitikulle.

Sammuta laite painamalla image-painiketta pitkään ja kytke virta laitteeseen uudelleen.

Jos ongelma ei häviä, nollaa työn tallennussijainti.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Tarvikkeet

Rumpuyksikkö on kohta tyhjä

Rumpuyksikkö on kulunut lähes loppuun.

Tilaa uusi rumpuyksikkö, ennen kuin nestekidenäytössä näkyy viesti Vaihda rumpu.

Tarvikkeet

Vaihda rumpu

Rumpuyksikkö on vaihdettava uuteen.

Vaihda rumpuyksikkö uuteen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rumpuyksikön vaihtaminen

Tarvikkeet

Väriaine vähissä:

Jos tämä vesti näkyy LCD-näytöllä, laitteella voi vielä tulostaa. Värikasetin käyttöikä on lähes lopussa.

Tilaa uusi värikasetti nyt, jotta se on valmiina, kun LCD-näytölle ilmestyy viesti Vaihda värikas..

Tukos 2-puolinen

Paperi on juuttunut kaksipuoliseen paperikasettiin tai takakannen sisäpuolelle.

Vedä kaksipuolinen kasetti kokonaan ulos, avaa takakansi ja poista paperitukos.

Tukos sisällä

Paperi on juuttunut laitteen sisälle.

Avaa etukansi, poista värikasetti ja rumpuyksikkö ja poista paperitukos. Sulje etukansi.

Tukos, kasetti 1

Tukos, kasetti 2

Tukos, kasetti 3

Tukos, kasetti 4

Paperi on juuttunut ilmoitettuun paperikasettiin.

Vedä paperikasetti laitteesta ja poista tukos LCD-näytön animaation mukaisesti.

Tukos, MT-alusta

Paperi on juuttunut MT-alustaan.

Poista paperitukos MT-alustan sisältä ja ympäriltä. Paina Uud.-painiketta.

Tukos, takaosa

Paperi on juuttunut laitteen takaosaan.

Avaa kiinnitysyksikön kansi ja poista paperitukos. Sulje kiinnitysyksikön kansi. Jos virheviesti ei poistu, paina Uud..

Tul.tiedot täynnä

Laitteen muisti on täynnä.

Paina image ja poista aiemmin tallennetut suojatut tulostustiedot.

Tulostelok. täynnä

Luovutusalusta on täynnä.

Poista tulostettu paperi nestekidenäytön ilmoittamalta luovutusalustalta.

USB-muistitikkua ei ole havaittu

Laitteesi ei pysty havaitsemaan USB-muistitikkua.

Liitä USB-muistitikku USB-lisävarusteporttiin.

Vaihda värikas.

Värikasetin käyttöikä on lopussa.

Vaihda värikasetti uuteen.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Värikasetin vaihto

Väärä mediatyyppi

Tulostinohjaimessa määritetty paperityyppi poikkeaa laitteen valikossa määritetystä paperityypistä.

Lisää oikeantyyppistä paperia LCD-näytön ilmoittamaan kasettiin ja valitse oikea paperityyppi laitteen paperityyppiasetuksista.

Väärä rumpu

Asennettu rumpuyksikkö ei ole oikea laitteellesi.

Poista rumpuyksikkö ja asenna laitteeseen rumpuyksikkö, jolla on oikea tarviketuotetunnus.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Rumpuyksikön vaihtaminen

Väärä värikasetti

Asennettu väriainekasetti ei ole oikea väriainekasetti laitteellesi.

Poista väriainekasetti rumpuyksiköstä ja asenna laitteeseen väriainekasetti, jolla on oikea tarviketuotetunnus.

imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Värikasetin vaihto