Koti > Tulostus > Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Suojattu tulostus käyttäen USB-muistitikkua

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
USB-muistitikulta tulostamisen avulla voit tallentaa suojatut tulostustiedot USB-muistitikkuun ja tulostaa ne myöhemmin antamalla salasanan laitteen ohjauspaneelissa.
HUOMAUTUS

USB-muistitikun vaatimukset:

• Tallennustilan koko: 1 Gt tai enemmän (Suositus: 16 Gt tai enemmän)
  • Alustus: FAT32/exFAT
  • USB-muistitikulle tallennetut tiedot on salattu, mutta tämä ei välttämä suojaa sitä valtuuttamattomalta käytöltä kaikissa tilanteissa. Pidä huolta, että tiedot ja USB-muistitikku säilytetään turvallisesti.
  • USB-muistitikulla olevat tiedot voi lukea vain laitteella, jonka tietoja sille on tallennettu. Et voi lukea toisella laitteella tai tietokoneella olevia tietoja.
  • Kun et enää tarvitse USB-muistitikkua laitteesi tietojen tallentamiseen ja haluat käyttää sitä muussa tarkoituksessa, poista kaikki tallennetut tiedot ja alusta USB-muistitikku tietokoneellasi. Jos haluat alustaa USB-muistitikun tai tyhjentää sen, katso ohjeita käyttöoppaasta.

Lisätietoa tulostinohjaimen asetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

1. Aseta USB-muistitikkusi USB-takaporttiin.
    image
  2. Paina image-painiketta.
  3. Paina laitteen ohjauspaneelissa image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Tulostin]>[Työn tallennus- sijainti].
  4. Paina [USB-muistitikku (takaportti)]-painiketta.
    Nestekidenäyttöön tulee USB-muistitikun alustamista koskeva viesti.
  5. Paina [OK]-painiketta kahden sekunnin ajan alustaaksesi.
    Laite käynnistyy uudelleen ja aktivoi USB-muistitikulta tulostamisen ominaisuuden.
    HUOMAUTUS
    • Kun laite käynnistyy uudelleen USB-muistitikulta tulostamisen ominaisuuden aktivoimista varten, kaikki tallennetut työ-, makro-, virta- ja fonttitiedot poistetaan laitteen muistista.
    • Kun laite käynnistyy uudelleen USB-tallennustilatulostusominaisuuden aktivoimista varten, makro-, virta- ja fonttitiedot poistetaan USB-muistitikulta.
  6. Viimeistele tulostinohjaimessa suojatun tulostuksen asetukset ja suorita tulostuskomento sovelluksessasi.
  7. Paina laitteen ohjauspaneelissa [Suoj. tulostus].
  8. Näytä käyttäjänimet painamalla image tai image ja valitse sitten käyttäjänimesi painamalla sitä.
  9. Anna nelinumeroinen salasanasi ja paina [OK].
  10. Tuo tulostustyö näkyviin painamalla image tai image ja paina valintaa.
  11. Anna haluamasi kopioiden määrä.
  12. Paina [Aloita]-painiketta.

Laite tulostaa tiedot ja poistaa tulostustyön USB-muistitikulta.

TÄRKEÄÄ
ÄLÄ irrota USB-muistitikkua USB-takaportista, ennen kuin tulostus on päättynyt.