Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -toiminnolla käytettävät online-palvelut

Brother Web Connect -toiminnolla käytettävät online-palvelut

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Brother Web Connectin avulla voit käyttää Brother-laitteesi palveluja:

Jotta voit käyttää Brother Web Connect -toimintoa, sinulla on oltava tili online-palvelussa, jota haluat käyttää. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, siirry tietokoneella palvelun WWW-sivustoon ja luo tili.

Jos sinulla on jo tili, uutta tiliä ei tarvitse luoda.

Google Drive™
Verkkopohjainen asiakirjojen tallennus-, muokkaus-, jako- ja tiedoston
URL-osoite: drive.google.com
Evernote®
Verkkopohjainen tiedostojen tallennus- ja hallintapalvelu.
URL-osoite: www.evernote.com
Dropbox
Verkkopohjainen tiedostojen tallennus-, jako- ja synkronointipalvelu.
URL-osoite: www.dropbox.com
OneDrive
Verkkopohjainen tiedostojen tallennus-, jako- ja hallintapalvelu.
URL-osoite: onedrive.live.com
Box
Verkkopohjainen asiakirjojen muokkaus- ja jakamispalvelu.
URL-osoite: www.box.com
OneNote
Verkkopohjainen asiakirjojen muokkaus- ja jakamispalvelu.
URL-osoite: www.onenote.com
SharePoint Online
Verkkosisällön tallennus-, jako- ja hallintapalvelu.

Lisätietoja näistä palveluista on niiden omissa WWW-sivustoissa.

Seuraava taulukko sisältää tiedostotyypit, joita voi käyttää kunkin Brother Web Connect -ominaisuuden kanssa:

Käytettävissä olevat palvelut

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

SharePoint Online

Kuvien lataus ja tulostus *1

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

*1
Muodot DOC/XLS/PPT ovat myös käytettävissä kuvien palvelimesta lataamiseen ja tulostamiseen.

image

(Hongkong, Taiwan ja Korea)

Brother Web Connect tukee vain englanninkielisiä tiedostonimiä. Paikallisten kielten merkistöillä nimettyjä tiedostoja ei ladata.