Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -yleiskuvaus > Välityspalvelimen asetusten määrittäminen laitteen ohjauspaneelin avulla

Välityspalvelimen asetusten määrittäminen laitteen ohjauspaneelin avulla

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Jos verkossasi käytetään välityspalvelinta, laitteessa on määritettävä seuraavat välityspalvelimen tiedot:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • Käyttäjänimi
  • salasana.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Verkkoyhteysasetukset]>[Välitysp. aset.]>[Välityspal. yht.]>[Kyllä].
  2. Paina vaihtoehtoa, jonka haluat määrittää. Anna sitten välityspalvelimen tiedot.
  3. Paina [OK]-painiketta.
  4. Paina image-painiketta.