Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Wi-Fi Direct® -käyttö > Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä painikemenetelmää

Wi-Fi Direct -verkon määritys käyttämällä painikemenetelmää

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

HL-L5210DW/HL-L6210DW

Jos mobiililaitteesi tukee Wi-Fi Direct -verkkoa, voit määrittää verkon suorittamalla seuraavat vaiheet:
  1. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  2. Valitse [Wi-Fi Direct] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  3. Valitse [Painike] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  4. Kun näytölle ilmestyy [Wi-Fi Direct k.?], valitse Kyllä.
    image
    Jos mobiililaite ei tue Wi-Fi Direct -toimintoa, toimi seuraavasti:
    1. Valitse [Verkko] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
    2. Valitse [Wi-Fi Direct] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
    3. Valitse [Ryhmän omist.] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
    4. Valitse [Kyllä] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
    5. Valitse [Painike] painamalla painiketta image tai image ja paina sitten painiketta OK.
  5. Ota Wi-Fi Direct -toiminto käyttöön mobiililaitteessasi (katso lisätietoja mobiililaitteesi käyttöohjeesta), kun [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa ja paina OK.] ilmestyy laitteen LCD-näytölle. Kytke laitteeseen virta painamalla OK.
    Tämä käynnistää Wi-Fi Direct -asennuksen.
  6. Tee jokin seuraavista:
    • Jos mobiililaitteesi näyttöön tulee luettelo laitteista, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse Brother-laitteesi.
    • Jos Brotherin näyttöön tulee luettelo mobiililaitteista, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse haluamasi mobiililaite. Paina image tai image valitaksesi mobiililaitteen, johon haluat muodostaa yhteyden, ja paina sitten OK. Voit hakea käytettävissä olevia laitteita uudelleen valitsemalla [<Skann. uudell.>] ja sitten OK.
  7. Jos mobiililaitteen yhdistäminen onnistuu, laitteen nestekidenäytöllä näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

image
Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK]-painiketta.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Painike] laitteen nestekidenäytössä.
    image
    Jos mobiililaite ei tue Wi-Fi Direct -toimintoa, toimi seuraavasti:
    1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Ryhmän omist.] ja paina sitten [Kyllä].
    2. Paina image tai image ja valitse [Painike].
  2. Kun esiin tulee [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa. Paina sitten [OK].] -viesti, mobiililaitteen Wi-Fi Direct -toiminto on päällä (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöoppaasta). Kytke laitteeseen virta painamalla [OK].
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos mobiililaitteesi näyttöön tulee luettelo laitteista, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse Brother-laitteesi.
    • Jos Brotherin näyttöön tulee luettelo mobiililaitteista, joissa Wi-Fi Direct on käytössä, valitse haluamasi mobiililaite. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen painamalla [Hae uudelleen].
  4. Kun mobiililaitteen yhdistäminen onnistuu, laitteen nestekidenäytöllä näkyy [Kytketty].
  5. Paina [Sulje]-painiketta.