Wi-Fi Direct -yleiskuvaus

Vastaavat mallit:HL‑L5210DW / HL‑L6210DW / HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
HUOMAUTUS

(HL-L6410DN/HL-L6415DN)

Langatonta verkkoyhteyttä voidaan käyttää vain, kun langaton verkkokortti (lisävaruste) on asennettu.

Wi-Fi Direct on yksi Wi-Fi Alliance® -yhtiön kehittämistä langattomista määritystavoista. Voit sen avulla liittää mobiililaitteen turvallisesti laitteeseesi ilman langatonta reititintä/tukiasemaa.

image
  1. Mobiililaite
  2. Laitteesi
image
  • Wi-Fi Direct -toiminto voi olla käytössä joko kiinteällä tai langattomalla verkkoyhteydellä samanaikaisesti.
  • Wi-Fi Direct-toimintoa tukevasta laitteesta voi tulla ryhmän omistaja (G/O). Wi-Fi Direct -verkkoa määritettäessä ryhmän omistaja toimii tukiasemana.