Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Kun muutat paperikasetissa olevan paperin kokoa ja tyyppiä, nestekidenäytön paperikoon ja -tyypin asetusta on muutettava myös.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Kasettiaset.]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Paperityyppi]. Paina OK-painiketta.
  2. Tuo haluamasi paperikasetti näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Tuo haluamasi paperityyppi näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina Back (Takaisin)-kuvaketta.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Paperikoko], ja paina sitten OK.
  6. Tuo haluamasi paperikasetti näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  7. Tuo haluamasi paperityyppi näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  8. Tuo haluamasi paperikoko näyttöön painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten Go (Siirry)-painiketta.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.]>[Paperityyppi].
  2. Paina haluamaasi paperikasetin vaihtoehtoa.
  3. Tuo näyttöön paperityyppivaihtoehdot painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  4. Paina image-painiketta.
  5. Tuo [Paperikoko]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten [Paperikoko].
  6. Tuo näyttöön paperikasettivaihtoehdot painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  7. Tuo näyttöön paperikokovalinnat painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
  8. Paina image-painiketta.