Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Muuta Tarkista paperi-asetusta

Muuta Tarkista paperi-asetusta

Kun laitteen paperintarkistustoiminto otetaan käyttöön, laite näyttää paperikasetin irrotuksen (tai MT-alustaa käytettäessä paperin lisäämisen) yhteydessä viestin, jossa kysytään, oletko vaihtanut paperikoon ja -tyypin.

Oletusarvoisesti asetus on päällä.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Yleiset aset.]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Kasettiaset.]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Tark. paperi]. Paina OK-painiketta.
  2. Valitse [Kyllä]- tai [Ei]-vaihtoehto painamalla image tai image ja paina sitten Go (Siirry).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.]>[Tark. paperi]-painiketta.
  2. Paina [Kyllä] tai [Ei].
  3. Paina image-painiketta.