Koti > Liite > Tarvikkeet > Lajittelijayksikkö

Lajittelijayksikkö

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
image

Valinnainen lajittelijayksikkö (MX) helpottaa laitteen tulostuksen hallintaa. Voit määrittää laitteen neljä luovutuslaatikkoa tietyille käyttäjille, järjestää tulostustöitä tehokkaammin sekä laajentaa laitteen tulostuskapasiteettia.

Lajittelijan käyttötavat:

• Lajittelija: määritä jokainen laatikko tietylle käyttäjälle tai ryhmälle ja lähetä tulostustöitä suoraan jokaisen vastaanottajan laatikkoon.
  • Pinoaja: suuria asiakirjoja tulostettaessa voit lisätä laitteen tulostuskapasiteettia lajittelijan avulla. Kun laitteen luovutusalusta on täynnä, sivut syötetään lajittelijan laatikkoihin.

Voit lisätä laitteen tulostuskapasiteettia jopa 1 050 arkkiin (mukaan lukien vakioluovutusalusta) poistamalla laatikot 2 ja 4.

• Lajittelija: useita kopioita tulostettaessa tulostinohjain voidaan asettaa syöttämään jokainen kopio eri laatikkoon.

Voit määrittää pinoajan (MX-pinoaja) ja lajittelijan (MX-lajittelija) asetukset tulostinohjaimen asetuksissa tai laitteesi nestekidenäytössä.

image
Jos haluat tietoja laitteesi asetuksista, imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

MX-pinoajan tai MX-lajittelijan määrittäminen tulostinohjaimessa (Windows)

Napsauta tulostinohjaimessa Lisäasetukset-välilehteä ja sitten Luovutusalusta -pudotusvalikkoa ja valitse MX-pinoaja tai MX-lajittelija. Valitse OK.

MX-pinoajan tai MX-lajittelijan määrittäminen tulostinohjaimessa (Mac)

Valitse tulostinohjaimessa Tulostusasetukset, napsauta Luovutusalusta -ponnahdusvalikkoa ja valitse MX-pinoaja tai MX-lajittelija.

image
Saadaksesi lisätietoa tulostinohjaimen asetuksista imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja