Koti > Liite > Tarvikkeet > Lajittelijayksikkö > Vakioalustan käyttö lajittelijan täyttyessä

Vakioalustan käyttö lajittelijan täyttyessä

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN

Käytä vakioalustaa kun täynnä-ominaisuuden avulla voit jatkaa tulostusta silloinkin, kun lajittelijan laatikot ovat täynnä. Toiminnon ollessa valittuna tulostinohjaimessa, laite jatkaa tulostustyötä syöttäen jäljellä olevat sivut laitteen pääluovutusalustalle lajittelijan laatikoiden ollessa täynnä.

image
Asetuksen nimi on Windows-käyttöjärjestelmän mukainen ja voi olla eri Mac-järjestelmässä tai eri maassa.