Koti > Liite > Tarvikkeet > Lajittelijayksikkö > Lajittelijan laatikon liittäminen käyttäjään tai ryhmään

Lajittelijan laatikon liittäminen käyttäjään tai ryhmään

Vastaavat mallit:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Voit järjestää tulostustöitä lähettämällä niitä tietylle vastaanottajalle liittämällä jokaisen lajittelijan laatikon tiettyyn käyttäjään tai käyttäjäryhmään.
image
  • Tämä ominaisuus on käytettävissä vain Secure Function Lock 3.0 -toiminnon ollessa käytössä.
  • Muista valita Autom. tunnistus (oletusasetus) tulostinohjaimen asetusten kohdasta Luovutusalusta lähettäessäsi tulostustyötä.
  • Asetuksen nimi on Windows-käyttöjärjestelmän mukainen ja voi olla eri Mac-järjestelmässä tai eri maassa.

Kuka tahansa voi lähettää Brother-laitteesi avulla tulostustöitä tiettyihin laatikkoihin, mutta järjestelmänvalvojan on ensin liitettävä laatikot käyttäjiin tai ryhmiin.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Sisäänkirjaus)-kenttään ja napsauta sitten Login (Sisäänkirjaus).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”.
  4. Mene siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Administrator (Järjestelmänvalvoja) > User Restriction Function (Käyttäjän rajoitustoiminto) tai Restriction Management (Rajoitusten hallinta).
    image
    Aloita kohdasta image, jos siirtymisvalikkoa ei näy näytön vasemmalla puolella.
  5. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  6. Napsauta Submit (Lähetä).
  7. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa.
  8. Kirjoita ryhmän nimi ja käyttäjänimi User List / Restricted Functions (Käyttäjäluettelo / rajoitetut toiminnot) -kenttään.
  9. Napsauta Output (Tulostus) -pudotusluetteloa ja valitse luovutusalusta jokaiselle käyttäjälle.
  10. Napsauta Submit (Lähetä).
  11. Siirry siirtymisvalikkoon ja napsauta sitten Print (Tulosta)>Tray (Kasetti).
  12. Napsauta Output (Tulostus) -pudotusluetteloa ja valitse SFL setting (SFL-asetus).
  13. Napsauta Submit (Lähetä).