Home > Problemen oplossen > Vastgelopen papier > Er is papier vastgelopen in de postvakeenheid

Er is papier vastgelopen in de postvakeenheid

Gerelateerde modellen:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
Als het bedieningspaneel van het apparaat of Status Monitor aangeeft dat er papier vastgelopen is in de postvakeenheid, volgt u deze stappen:
  1. Verwijder langzaam het vastgelopen papier uit de postvakbak aangeduid op de LCD.
    image
  2. Open het achterdeksel van het postvak als de fout zich blijft voordoen.
    image
  3. Verwijder langzaam het vastgelopen papier uit het postvak.
    image
  4. Sluit het achterdeksel van het postvak tot deze in de gesloten positie klikt.