Indstille automatisk slukningstilstand

Hvis maskinen er i dyb dvaletilstand i et vist tidsrum, kan maskinen, afhængigt af modellen og indstillingerne, skifte til strømsparetilstand automatisk. Maskinen skifter ikke til strømsparetilstand, når den er tilsluttet et netværk eller har sikre udskriftsdata i hukommelsen(kun tilgængelig for visse modeller).
  • Hvis du vil starte udskrivningen, skal du trykke på image på kontrolpanelet og derefter sende et udskriftsjob.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

image
Vælg, hvor længe maskinen skal være i dyb dvaletilstand, før den skifter til automatisk slukningstilstand.

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Økologi]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Autosluk]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge tiden (1, 2, 4 eller 8 timer), hvor maskinen skal være inaktiv, inden den skifter til slukket tilstand.
  3. Tryk på Go (Gå).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Økologi]>[Autosluk].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den tid (1, 2, 4 eller 8 timer), som maskinen skal forblive inaktiv i, inden den skifter til slukket tilstand, og tryk derefter på den ønskede tilstand.
  3. Tryk på image.