Hjem > Fejlfinding > Nulstillingsfunktioner > Nulstilling af netværk

Nulstilling af netværk

Brug funktionen til netværksnulstilling til at gendanne maskinens netværksindstillet, f.eks. adgangskode og IP-adresse, til fabriksindstillingerne.
  • Træk alle interfacekabler ud, før du udfører en nulstilling af netværket.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Grundindst.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Nulstil]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Netværksnulst.]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image for at vælge [Nulstil].
  3. Tryk på image for at genstarte maskinen.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Grundindst.]>[Netværksnulst.].
  2. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Tryk på Ja i 2 sekunder

Genstart maskinen. Maskinen påbegynder nulstilling.

Tryk på Nej

Maskinen slukker uden genstart.

image
    Hvis du slukker uden at genstarte, nulstilles maskinen ikke, og indstillingerne forbliver uændrede.