Hjem > Sikkerhed > Brug af IEEE 802.1x-godkendelse for et kabelbaseret eller trådløst netværk > Konfiguration af IEEE 802.1x-godkendelse for et kabelbaseret eller trådløst netværk med Webbaseret administration (webbrowser)

Konfiguration af IEEE 802.1x-godkendelse for et kabelbaseret eller trådløst netværk med Webbaseret administration (webbrowser)

• Hvis du konfigurerer maskinen vha. EAP-TLS-godkendelse, skal du installere klientcertifikatet udstedt af CA, før du kan starte konfigurationen. Kontakt din netværksadministrator vedrørende klientcertifikatet. Hvis du har installeret mere end ét certifikat, anbefaler vi, at du noterer navnet på det certifikat, du vil bruge.
  • Før du verificerer servercertifikatet, skal du importere det nøglecentercertifikat, der er udstedt af det nøglecenter, der signerede servercertifikatet. Kontakt din netværksadministrator eller internetudbyder for at få oplyst, hvorvidt det er nødvendigt at importere et nøglecentercertifikat.

image

Du kan også konfigurere IEEE 802.1x-godkendelse ved hjælp af guiden til trådløs konfiguration fra betjeningspanelet (trådløst netværk).

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

image
    • Hvis du anvender et domænenavn-system eller aktiverer et NetBIOS-navn, kan du indtaste et andet navn, såsom "DeltPrinter", i stedet for IP-adressen.

F.eks.: https://SharedPrinter

• Hvis du aktiverer et NetBIOS-navn, kan du også bruge nodenavnet.

F.eks.: https://brn123456abcdef

• NetBIOS-navnet kan findes i netværkskonfigurationsrapporten.
  3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Gør et af følgende:
    • For det kabelbaserede netværk

Klik på Wired (Kabelbaseret)>Wired 802.1x Authentication (Kabelført 802.1xx-godkendelse).

• For det trådløse netværk

Klik på Wireless (Trådløs)>Wireless (Enterprise) (Trådløs (virksomhed)).

6. Konfigurer IEEE 802.1x godkendelsesindstillingerne.
    image
    • Hvis du vil aktivere IEEE 802.1x-godkendelse for kabelbaserede netværk, skal du vælge Enabled (Aktiveret) for Wired 802.1x status (Kabelbaseret 802.1x-status) på siden Wired 802.1x Authentication (Kabelført 802.1xx-godkendelse).
    • Hvis du bruger godkendelsen EAP-TLS, skal du vælge det klientcertifikat, der er installeret (vises med certifikatnavn), til verifikation på rullelisten Client Certificate (Kundecertifikat).
    • Hvis du vælger godkendelsen EAP-FAST, PEAP, EAP-TTLS eller EAP-TLS, kan du vælge en verificeringsmetode på rullelisten Server Certificate Verification (Verificering af servercertifikat). Verificer servercertifikatet med et nøglecentercertifikat, der er importeret til maskinen på forhånd og er udstedt af det nøglecenter, der har signeret servercertifikatet.
    Vælg en af følgende verificeringsmetoder på rullelisten Server Certificate Verification (Verificering af servercertifikat):
    Indstilling
    Beskrivelse
    No Verification (Ingen verificering)
    Du kan altid have tillid til et servercertifikat. Verifikationen udføres ikke.
    CA Cert. (CA-certifikat)
    Verifikationsmetoden, der bruges til at kontrollere nøglecenterets pålidelighed for servercertifikatet, ved hjælp af det nøglecentercertifikat, der er udstedt af det nøglecenter, der har signeret servercertifikatet.
    CA Cert. + ServerID (CA-certifikat + server-id)

Godkendelsesmetode til kontrol af fællesnavnet *1 værdi for servercertifikatet, foruden CA-serverens pålidelighedscertifikat.

7. Klik på Submit (Send), når du er færdig med konfigurationen.
    For kabelbaserede netværk: Efter konfigureringen skal du slutte maskinen til et IEEE 802.1x-understøttet netværk. Efter nogle få minutter skal du udskrive en netværkskonfigurationsrapport for at kontrollere status for <Wired IEEE 802.1x>.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Success
    Den kabelbaserede IEEE 802.1x-funktion aktiveres, og godkendelsen blev fuldført.
    Failed
    Den kabelbaserede IEEE 802.1x-funktion aktiveres, men godkendelsen blev ikke fuldført.
    Off
    Den kabelbaserede IEEE 802.1x-funktion er ikke tilgængelig.
*1
Verificeringen af fællesnavnet sammenligner fællesnavnet for servercertifikatet med den tegnstreng, der er konfigureret for Server ID (Server-id). Før du bruger denne metode, skal du kontakte din systemadministrator for at få oplysninger om servercertifikatets fællesnavn og derefter konfigurere Server ID (Server-id).