Hjem > Udskrivning > Ændre udskriftsindstillinger vha. betjeningspanelet

Ændre udskriftsindstillinger vha. betjeningspanelet

Vælg den type dokument, du vil udskrive.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Printer], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Printerindstil.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Grafik] eller [Tekst], og vælg derefter den ønskede indstilling.
  4. Tryk på OK.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Udskr.indstil.].
  2. Tryk på [Tekst] eller [Grafik].
  3. Tryk på image.