Hjem > Udskrivning > Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

Sikker udskrivning ved hjælp af et USB-flashdrev

Relaterede modeller:HL‑L6410DN / HL‑L6415DN
USB-lagerudskrivning giver dig mulighed for at sikre udskriftsdata på USB-flashdrevet og udskrive dem senere ved at indtaste en adgangskode på maskinens kontrolpanel.
BEMÆRK

Krav til USB flashdrev:

• Lagerstørrelse: 1 GB eller mere (anbefalet: 16 GB eller mere)
  • Format: FAT32/exFAT
  • Data, som opbevares på et USB-flashdrev er krypteret, men det beskytter det muligvis ikke mod uautoriseret adgang under alle omstændigheder. Sørg for, at du håndterer og opbevarer dine data og dit USB-flashdrev sikkert.
  • Data på et USB-flashdrev kan kun læses på den maskine, hvis data er opbevaret på drevet. Du kan ikke læse dataene på en anden maskine, enhed eller computer.
  • Når du ikke længere har brug for USB-flashdrevet til at opbevare dataene fra din maskine og vil bruge det til andre formål, bør alle opbevarede data slettes og USB-flashdrevet bør formateres på din computer. Se USB-flashdrevets brugervejledning for oplysninger om at formatere det eller rydde det.

For mere information om printerdriver-indstillingerne imageimage Relaterede informationer

1. Sæt USB flash-drevet i den bageste USB-port.
    image
  2. Tryk på image.
  3. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Placering for lagring af job] på maskinens kontrolpanel.
  4. Tryk på [USB-stik (på bagsiden)].
    En meddelelse vises på displayet om at initialisere USB-flashdrevet.
  5. Tryk på [OK], og hold den nede i ca. to sekunder for at initialisere.
    Maskinen genstarter og aktiverer funktionen USB-lagerudskrivning.
    BEMÆRK
    • Når maskinen genstarter for at aktivere funktionen USB-lagerudskrivning, slettes alle de gemte job, makro-, stream- og skrifttypedata fra maskinens hukommelse.
    • Når maskinen genstarter for at aktivere funktionen USB-lagerudskrivning, slettes alle de makro-, stream- og skrifttypedata fra USB-flashdrevet.
  6. I printerdriveren skal du færdiggøre indstillingerne for Sikker udskrivning og udføre udskrivningskommandoen i dit program.
  7. Tryk på [Sikker Udskriv] på maskinens kontrolpanel.
  8. Tryk på image eller image for at få vist brugernavnene, og tryk derefter på dit brugernavn for at vælge det.
  9. Indtast din firecifrede adgangskode, og tryk derefter [OK].
  10. Tryk image eller image for at vise udskriftsjobbet, og tryk derefter på det.
  11. Indtast det ønskede antal kopier.
  12. Tryk på [Start].

Maskinen udskriver dataene og sletter udskriftsjobbet fra USB-flashdrevet.

VIGTIGT
Fjern IKKE USB-flashdrevet fra den bageste USB-port, før maskinen er færdig med udskrivningen.