Hjem > Præsentation af maskinen > Adgang til Brother Utilities (Windows)

Adgang til Brother Utilities (Windows)

Brother Utilities er en programstarter, der gør det nemt at få adgang til alle Brother-programmer, der er installeret på din computer.
  1. Gør et af følgende:
    • (Windows 11)

Klik på image>Alle apps>Brother>Brother Utilities.

• (Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022)

Klik på image>Brother>Brother Utilities.

• (Windows Server 2012 R2)

Flyt din mus til nederste venstre hjørne af skærmen Start, og klik på image (hvis du bruger en berøringsbaseret enhed, skal du svirpe op fra bunden af skærmen Start for at få vist skærmen Apps).

Når skærmen Apps vises, skal du trykke eller klikke på image (Brother Utilities).

• (Windows Server 2012)

Tryk eller klik image (Brother Utilities) enten på skærmen Start eller på skrivebordet.

2. Vælg din maskine.
    image
  3. Vælg den ønskede indstilling.