Hjem > Præsentation af maskinen > Adgang til Brother Utilities (Windows) > Afinstallation af software og drivere (Windows)

Afinstallation af software og drivere (Windows)

1. Gør et af følgende:
    • Windows 11

Klik på image>Alle apps>Brother>Brother Utilities.

• Windows 10, Windows Server 2016, Windows Server 2019 og Windows Server 2022

Klik på image >Brother>Brother Utilities.

• Windows Server 2012 R2

Flyt din mus til nederste venstre hjørne af skærmen Start, og klik på image (hvis du bruger en berøringsbaseret enhed, skal du svirpe op fra bunden af skærmen Start for at få vist skærmen Apps).

Når skærmen Apps vises, skal du trykke eller klikke på image (Brother Utilities).

• Windows Server 2012

Tryk eller klik image (Brother Utilities) enten på skærmen Start eller på skrivebordet.

2. Vælg din model på rullelisten (hvis den ikke allerede er valgt).
  3. Klik på Værktøjer i venstre navigationslinje.
    • Hvis ikonet Meddelelse om softwareopdatering er synligt, skal du vælge det og derefter klikke på Søg nu>Søg efter software-opdateringer>Opdater. Følg vejledningen på skærmen.
    • Hvis ikonet Meddelelse om softwareopdatering ikke er synligt, skal du gå til næste trin.
  4. Klik på Fjern installation i afsnittet Værktøjer under Brother Utilities.
    Følg vejledningen i dialogboksen for at afinstallere softwaren og driverne.