Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Ilæg papir, og udskriv via multifunktionsbakken (MP-bakke) > Læg papir i multifunktionsbakken (MP-bakke) > Skift maskinindstillinger for at udskrive på brevpapir eller fortrykt papir ved hjælp af MP-bakken

Skift maskinindstillinger for at udskrive på brevpapir eller fortrykt papir ved hjælp af MP-bakken

Hvis du bruger brevpapir eller fortrykt papir til 2-sidet udskrivning, skal du ændre maskinens indstillinger.
image
  • Du må IKKE lægge forskellige størrelser og typer af papir i papirbakken samtidigt. Det kan medføre papirstop eller fejl ved fremføring.
  • Hvis udskriftspositionen ikke er justeret korrekt i forhold til brevhovedet eller fortrykte objekter, kan udskriftspositionen justeres ved hjælp af indstillingen Udskrivningsposition for MP-bakken.
  • Nogle typer fortrykt papir kan forårsage blækpletter afhængigt af udskrivningsmetoden og blæktypen.

Retning

image

For 1-sidet udskrivning

• opad
  • øverste kant først
image

For automatisk 2-sidet udskrivning (indbinding langs lang kant)

• nedad
  • nederste kant først

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Printer]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Dobbeltsidet]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Enkelt billede]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge [Dobbelt. fødn.], og tryk derefter på Go (Gå).

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Printer]>[Dobbeltsidet]>[Enkelt billede]>[Dobbelt. fødn.].
  2. Tryk på image.