Hjem > Sikkerhed > Brug IPsec > Konfiguration af IPsec med Web Based Management

Konfiguration af IPsec med Web Based Management

IPsec-forbindelsesbetingelserne omfatter to Template (Skabelon)-typer: Address (adresse) og IPsec. Du kan konfigurere op til 10 forbindelsesforhold.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Network (Netværk)>Security (Sikkerhed)>IPsec.
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Konfigurer indstillingerne.
    Indstilling Beskrivelse
    Status

Aktiver eller deaktiver IPsec.

Negotiation Mode (Aftaletilstand)

Vælg Negotiation Mode (Aftaletilstand) for IKE Phase 1. IKE er en protokol, der bruges til at udveksle krypteringsnøgler med det formål at udføre krypteret kommunikation via IPsec.

Hvis du vælger tilstanden Main (Hoved), er behandlingshastigheden lav, men sikkerheden er høj. I tilstanden Aggressive (Aggressiv) er behandlingshastigheden hurtigere end i tilstanden Main (Hoved), men sikkerheden er lavere.

All Non-IPsec Traffic (Al ikke-IPsec-traffik)

Vælg den handling, der skal udføres for ikke-IPsec-pakker.

Når der bruges webtjenester, skal du vælge Allow (Tillad) for All Non-IPsec Traffic (Al ikke-IPsec-traffik). Hvis du vælger Drop (Ophæv), kan der ikke bruges webtjenester.

Broadcast/Multicast Bypass (Omgå udsendelse/multicast)

Markér Enabled (Aktiveret) eller Disabled (Deaktiveret).

Protocol Bypass (Omgå protokol)

Markér afkrydsningsfelterne for den eller de ønskede indstillinger.

Rules (Regler)

Markér afkrydsningsfeltet for Enabled (Aktiveret) for at aktivere skabelonen. Når du vælger flere afkrydsningsfelter, har de lavere nummererede afkrydsningsfelter prioritet, hvis der er konflikt mellem indstillingerne for de valgte afkrydsningsfelter.

Klik på den tilsvarende rulleliste for at vælge den Address Template (Skabelon for adresse), der anvendes for IPsec-forbindelsesforholdene. Hvis du vil tilføje en Address Template (Skabelon for adresse), skal du klikke på Add Template (Skabelon for Tilføj).

Klik på den tilsvarende rulleliste for at vælge den IPsec Template (Skabelon for IPsec), der anvendes for IPsec-forbindelsesforholdene. Hvis du vil tilføje en IPsec Template (Skabelon for IPsec), skal du klikke på Add Template (Skabelon for Tilføj).

6. Klik på Submit (Send).

Hvis maskinen skal genstartes for at registrere de nye indstillinger, vises skærmen til bekræftelse af genstart.

Hvis der er en tom post i den skabelon, du aktiverer i tabellen Rules (Regler), vises en fejlmeddelelse. Bekræft dine valg, og klik på Submit (Send) igen.