Hjem > Sikkerhed > Brug af detekteringsfunktioner til globalt netværk > Blokkommunikation fra det globale netværk

Blokkommunikation fra det globale netværk

image
Når du aktiverer denne funktion, begrænser den modtagelse af job fra enheder med globale IP-adresser.

HL-L5210DN/HL-L5210DW/HL-L5215DN/HL-L6210DW

1. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [GlobalNW ordb.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Afvis adgang], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge [Til], og tryk derefter på OK.

HL-L6410DN/HL-L6415DN

1. Tryk på image [Indstill.]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Global registr.]>[Afvis adgang]>[Til].
  2. Tryk på image.