Hem > Rutinunderhåll > Korrigera färgutskrift > Återställa maskinens inställningar för färg-korrigering

Återställa maskinens inställningar för färg-korrigering

Om utmatningsfärgen skiljer sig från den som visas på skärmen kan du prova att återställa skrivarens färgkorrigeringsinställningar.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Skrivare] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Färgkorrigering] och tryck sedan på OK.
  3. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Återställ] och tryck sedan på OK.
  4. Tryck på image för att välja [Återställ].
  5. Tryck på Cancel (Avbryt).

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Tryck på image [Toner]>[Färgkorrigering]>[Återställ].
  2. Tryck på [Ja].