Hem > Utskrift > Skriva ut från din dator (Windows) > Säker utskrift (Windows)

Säker utskrift (Windows)

Använd säker utskrift för att se till att konfidentiella eller känsliga dokument inte skrivs ut förrän du angett ett lösenord i maskinens kontrollpanel.
  • Säkra data raderas från maskinen när du stänger av den.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj namnet på din modell och klicka sedan på skrivarens egenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. Klicka på knappen Inställningar i fältet Säker utskrift.
  5. Markera kryssrutan Säker utskrift.
  6. Ange ditt fyrsiffriga lösenord i fältet Lösenord.
  7. Ange användarnamnet och jobbnamnet i fälten Anv.namn och Utskr namn vid behov.
  8. Klicka på OK för att stänga Inställningar för säker utskrift-fönstret.
  9. Klicka på OK.
  10. Slutför utskriften.
  11. Tryck på Secure (Säker) på maskinens kontrollpanel.
  12. Tryck på image eller image för att visa användarnamnet och tryck sedan på OK.
  13. Ange ditt fyrsiffriga lösenord.
    För att ange varje siffra trycker du på image eller image för att välja ett nummer och tryck sedan på OK.
  14. Tryck på image eller image för att visa jobbet och tryck sedan på OK.
  15. Tryck på image eller image för att välja alternativet [Skriv ut] och tryck sedan på OK.
  16. Tryck på image eller image för att ange antalet kopior som ska skrivas ut.
  17. Tryck på OK.
    Maskinen skriver ut utskriften.
Den skyddade informationen kommer att raderas från maskinens minne efter utskrift.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Välj utskriftskommandot från ditt program.
  2. Välj namnet på din modell och klicka sedan på skrivarens egenskaperna eller egenskapsknappen.
    Fönstret för skrivardrivrutinen visas.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. Klicka på knappen Inställningar i fältet Säker utskrift.
  5. Markera kryssrutan Säker utskrift.
  6. Ange ditt fyrsiffriga lösenord i fältet Lösenord.
  7. Ange användarnamnet och jobbnamnet i fälten Anv.namn och Utskr namn vid behov.
  8. Klicka på OK för att stänga Inställningar för säker utskrift-fönstret.
  9. Klicka på OK.
  10. Slutför utskriften.
  11. Tryck på [Säker utskrift] på skrivarens kontrollpanel.
  12. Tryck på image eller image för att visa användarnamnen och tryck sedan för att välja ditt användarnamn.
  13. Ange ditt fyrsiffriga lösenord och tryck sedan på [OK].
  14. Tryck på image eller image för att visa utskriftsjobbet och tryck sedan på det.
  15. Ange önskat antal kopior.
  16. Tryck på [Start].
Den skyddade informationen kommer att raderas från maskinens minne efter utskrift.