Ställa in lösenordet för inställningslåset

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Allmän inställ] och tryck sedan på OK.
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Inställningslås] och tryck sedan på OK.
  3. Ange ett fyrsiffrigt nummer för lösenordet.
    För att ange varje siffra trycker du på image eller image för att välja ett nummer och tryck sedan på OK.
  4. När [Bekräfta:] visas på LCD-skärmen anger du lösenordet igen.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Allmän inställ]>[Inställn.lås].
  2. Ange ett fyrsiffrigt nummer för lösenordet.
  3. Tryck på [OK].
  4. När [Bekräfta] visas på LCD-skärmen anger du lösenordet igen.
  5. Tryck på [OK].
  6. Tryck på image.