Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Aktiver/deaktiver trådløst LAN

Aktiver/deaktiver trådløst LAN

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Trykk på image eller image for å vise [Nettverk]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  2. Trykk på image eller image for å vise [WLAN(Wi-Fi)]-alternativet, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på image eller image for å vise [WLAN aktivert]-alternativet og trykk deretter på OK.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Vil du aktivere Wi-Fi, velger du [].
    • Vil du deaktivere Wi-Fi, velger du [Av].
  5. Trykk på OK.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Trykk på image[Innstill.]>[Alle innst.]>[Nettverk]>[WLAN(Wi-Fi)].
  2. Trykk på image eller image for å velge alternativet [WLAN aktivert]. Trykk på [WLAN aktivert].
  3. Gjør ett av følgende:
    • Vil du aktivere Wi-Fi, velger du [].
    • Vil du deaktivere Wi-Fi, velger du [Av].
  4. Trykk på image.