Hjem > Sikkerhet > Bruke SSL/TLS > Introduksjon av SSL/TLS > Fordeler med å bruke SSL/TLS

Fordeler med å bruke SSL/TLS

Hovedfordelen med å bruke SSL/TLS er å garantere sikker utskrift over et IP-nettverk ved å begrense uautoriserte brukeres tilgang til å lese data som er sendt til maskinen. Den viktigste fordelen med SSL er at det kan brukes til sikker utskrift av konfidensielle data. For eksempel en personalavdeling i en stor bedrift kan regelmessig skrive ut lønningsslipper. Uten kryptering kan data i disse lønningsslippene leses av andre nettverksbrukere. Med SSL/TLS derimot, kommer de som prøver å fange opp dataene til å se en forvirrende side med kode og ikke den faktiske lønningsslippen.