Hjem > Sikkerhet > Bruke SSL/TLS > Introduksjon av SSL/TLS > Kort historie om SSL/TLS

Kort historie om SSL/TLS

SSL/TLS ble opprinnelig laget for å sikre trafikkinformasjon på Internett, spesielt data sendt mellom nettlesere og servere. SSL brukes nå med flere andre applikasjoner, som Telnet, skriver og FTP-programvare, for å kunne bli en universal løsning for sikkerhet på Internett. Hensikten med det originale designet brukes fremdeles i dag av mange netthandlere og nettbanker til å sikre sensitiv data, som kredittkortnumre, kundeoppføringer, osv.

SSL/TLS bruker ekstremt høye nivåer med kryptering og stoles på av banker over hele verden.