Innstillingstabeller (HL-L8230CDW/HL-L8240CDW)

Beslektede modeller :HL‑L8230CDW / HL‑L8240CDW

[Innstillinger]

image [Innstillinger]

Nivå 2

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Toner

Toners levetid

Vis omtrent hvor mye toner det er igjen.

Testutskrift

Skriv ut en testside.

Fargekorrigering

Start korrigering

Sett i gang fargekalibrering for å kontrollere og korrigere farger.

Nullstill

Gjenopprett kalibreringsparametrene til standardinnstillingene.

Kontroll av tonerkassett

Sort

Vis informasjon om den installerte tonerkassetten på LCD-skjermen, for eksempel om det er en original tonerkassett.

Magenta

Cyan

Gul

Nettverk

Trådb. LAN

(HL-L8240CDW)

Gå til innstillingsmenyene for kablet lokalt nettverk.

WLAN(Wi-Fi)

Gå til innstillingsmenyene for WLAN.

Wi-Fi direkte

Gå til innstillingsmenyene for Wi-Fi Direct.

Skuffinnstill- ing

Gå til innstillingsmenyene for skuff.

Økomodus

Slå på følgende maskininnstillinger samtidig:

• Tosidig utskrift: Langside *1
  • Hvilemodus-tid: 0 Min
  • Dimme-timer: 10 Sek
  • Stille modus: *1
  • Tonersparing: *1

Alle innst.

Konfigurer detaljerte innstillinger.

*1
Du kan bare endre denne innstillingen etter at du har endret visse andre maskininnstillinger i webbasert administrasjon.

[Hovedoppsett]

[Alle innst.]>[Hovedoppsett]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

Skuffinnstilling

Papirtype

MP-skuff

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i FB-skuffen.

Skuff 1

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i den standard papirskuffen.

Skuff 2 *1

(HL-L8240CDW)

Velg papirtypen som samsvarer med den som er i tilleggsmagasinet (skuff 2).

Papirstr.

MP-skuff

Velg papirstørrelsen du la i FB-skuffen.

Skuff 1

Velg papirstørrelsen du la i det standard papirmagasinet.

Skuff 2 *1

(HL-L8240CDW)

Velg papirstørrelsen du la i tilleggsmagasin (magasin 2).

Skuff til

Velg hvilket papirmagasin du vil bruke.

Prioritet

Når Auto er valgt i Skuff til-menyen, velger du hvilken rekkefølge maskinen skal bruke papirskuffene som inneholder papir av samme størrelse.

Utskriftsposis.

MP-skuff

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Skuff 1

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Skuff 2 *1

(HL-L8240CDW)

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Hopp over mag.

(HL-L8240CDW)

Velg et bestemt magasin du vil hoppe over hvis du vet at det er matet med feil papirstørrelse.

Skillearkskuff

(HL-L8240CDW)

Velg den skuffen som inneholder papiret som ble brukt som skillepapir, som settes inn mellom hver utskriftsjobb.

Sjekk papir

Velg om det skal vises en melding om at du må sjekke papirtype og papirstørrelse når du trekker papirmagasinet ut av maskinen.

LCD-innst.

Bakgrunnsbel.

Juster lysstyrken til LCD-skjermens bakgrunnsbelysning.

Dimme-timer

Angi hvor lenge LCD-skjermens bakgrunnsbelysning skal være på etter siste fingertrykk.

Skjerminnst.

Vis informasjon

IP-adresse

Angi om du skal vise maskinens IP-adresse på startskjermbildet.

Økologi

Økomodus

Slå på følgende maskininnstillinger samtidig:

• Tosidig utskrift: Langside *2
  • Hvilemodus-tid: 0 Min
  • Dimme-timer: 10 Sek
  • Stille modus: *2
  • Tonersparing: *2

Tonersparing

Øk sidekapasiteten for tonerkassetten.

Hvilemodus-tid

Angi hvor lang tid det skal gå før maskinen går inn i strømsparingsmodus.

Stille modus

Reduser utskriftsstøy.

Autoavsteng.

Still inn antall timer som maskinen skal være i dvalemodus før den slår seg av.

Innstillingslås

Sett passord

Begrens uautoriserte brukeres mulighet til å endre maskinens innstillinger.

Lås av⇒på

Nytt passord

(Bare tilgjengelig når du skriver inn passordet for første gang.)

Grensesnitt

Velg

Velg grensesnittet som skal brukes.

Hvis du velger alternativet Auto, endrer maskinen grensesnittet til USB eller nettverk avhengig av hvilket grensesnitt som mottar data.

Auto IF-tid

Stiller inn tidsavbruddet for automatisk valg av grensesnitt.

Inndatabuffer

Øk eller reduser inndatahurtigbufrets kapasitet.

Slett Lagring

Makro-ID=

Slett registrerte makrodata.

Strømme-ID

Slett registrerte strømdata.

Skrift-ID=

Slett registrerte skriftdata.

Slett alt

Gjenopprett maskinens makro/strøm og skriftdata til fabrikkinnstillingene.

*1
Tilgjengelig hvis tilleggsmagasinet er installert.
*2
Du kan bare endre denne innstillingen etter at du har endret visse andre maskininnstillinger i webbasert administrasjon.

[Skriver]

[Alle innst.]>[Skriver]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Beskrivelser

Emulering

Velg emuleringsmodusen.

Kvalitet

Velg utskriftskvalitet.

Utskriftsalt.

Skrifttype

HP LaserJet

Skriv ut listen over skrifter og HP LaserJet-skrifteksempler.

BR-Script 3

Skriver ut listen over skrifter og BR-Script-skrifteksempler.

Testutskrift

Skriv ut testsiden.

Tosidig

Tosidig utskrift

Velg om det skal skrives ut på begge sider av papiret.

Enkeltbilde

For en utskriftsjobb hvor den siste siden er et 1-sidig bilde, velger du Ensidig mating-alternativet for å redusere utskriftstiden.

Når du bruker forhåndstrykt papir, må du velge alternativet Tosidig mating. Hvis du velger Ensidig mating for forhåndstrykt papir, skrives den siste siden ut på motsatt side.

Autom. fortsett

Velg denne innstillingen hvis du vil bruke maskinen til å fjerne papirstørrelsesfeil eller medietypefeil, og bruke papir fra andre magasin.

Fargeutskrift

Still inn utskriftsfargen.

Papirtype

Still inn papirtypen.

Papirstr.

Still inn papirstørrelsen.

Kopier

Still inn antall utskrevne sider.

Orientering

Still inn om sider skal skrives ut i stående eller liggende orientering.

Kantvekt

Få teksten til å fremstå skarpere.

Utskriftsposis.

MP-skuff

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Skuff 1

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Skuff 2

(HL-L8240CDW)

X-forskyvning

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) vannrett fra -500 (venstre) til +500 (høyre) punkter med 300 dpi.

Y-forskyvning

(HL-L8240CDW)

Flytt startpunktet for utskriften (øverst til venstre på siden) loddrett fra -500 (opp) til +500 (ned) punkter med 300 dpi.

Auto FF

La maskinen skrive ut gjenværende data automatisk.

HP LaserJet

Fontnr.

Fontnr.

Still inn skriftnummeret.

Myk fontnr.

Still inn nummeret for den nedlastbare skriften.

Denne menyen vises hvis det blir installert en nedlastbar skrift på Brother-maskinen din.

Skrifttetthet

Still inn skriftavstanden.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Skriftpunkt

Still inn skriftstørrelsen.

(Kun tilgjengelig for enkelte skrifter.)

Symbolsett

Velg symbol- eller tegnsettet.

Bordutskrift

Skriv ut kodetabellen.

Auto LF

PÅ: CR -> CR+LF, AV: CR -> CR

Auto CR

PÅ: LF -> LF+CR, FF -> FF+CR eller VT -> VT+CR

AV: LF -> LF, FF -> FF eller VT -> VT

Auto bryt

Velg om du vil ha linjeskift eller vognretur når vognposisjonen når den høyre margen.

Auto hopp over

Velg om du vil ha linjeskift eller vognretur når vognposisjonen når den nedre margen.

Venstre margin

Plasser den venstre margen fra kolonne 0 til 70 ved 1 tegn per tomme.

Høyre marg

Plasser den høyre margen fra kolonne 10 til 80 ved 1 tegn per tomme.

Toppmargin

Plasser toppmargens avstand fra den øvre kanten på arket.

Bunnmarg

Plasser bunnmargens avstand fra den nedre kanten på arket.

Linjer

Still inn antall linjer på hver side.

Magasinkommando

Velg denne innstillingen hvis det vises et magasinmisforhold når du bruker HP-driverne.

BR-Script 3

FEILUTSKRIFT

Velg om maskinen skriver ut feilinformasjonen når feil oppstår.

CAPT

Bruk CAPT (Colour Advanced Printing Technology) for optimal utskriftskvalitet når du skriver ut en PS-fil opprettet av en ikke-Brother PS-driver.

Farger og bilder blir skarpere og mer nøyaktige. Utskriftshastighet vil være tregere.

PDF

Flersidig

Angi sideoppsettet når du skriver ut flere sider.

Print-alternativer for PDF

Angi PDF-utskriftsinnstillingen til å skrive ut enten kommentarer (markering) eller stempler i PDF-filen sammen med teksten.

PDF tilpass skjerm

Velg om maskinen skal skalere eller endre størrelsen til sidene i PDF-filen for å passe den valgte papirstørrelsen.

Kopimeny

(HL-L8240CDW)

Blåkopi

Aktiver eller deaktiver karbonkopifunksjonen.

Kopier

Still inn antall utskrevne sider.

Kopi1 magasin

Velg magasinet du bruker for kopi1.

Kopier1 strøm

Velg en strøm for kopi1.

Kopi2 magasin

Kopi8 magasin

Velg magasinet du bruker for kopi2 til kopi8.

Kopier2 strøm

Kopier8 strøm

Velg en strøm for kopi2 til kopi8.

Fargekorrigering

Start korrigering

Sett i gang fargekalibrering for å kontrollere og korrigere farger.

Nullstill

Gjenopprett kalibreringsparametrene til standardinnstillingene.

Autoretting

Sett maskinen til å utføre fargekalibrering og -registrering automatisk.

Fargeinnstillinger

Stille inn modus

Velg om du vil bruke maskinens eller skriverdriverens fargeutskriftsinnstillinger.

Fargemodus

Velg fargemodus.

For bedre gråfarge

Slå på eller av for å forbedre bildekvaliteten i områder med skygger.

Forbedre svart utskrift

Slå av eller på hvis svart grafikk ikke skrives ut korrekt.

Lyshet

Juster lysstyrken.

Kontrast

Juster kontrasten.

Rød

Juster den røde fargen.

Grønn

Juster den grønne fargen.

Blå

Juster den blå fargen.

Tilbakestill skriver

Gjenopprett maskininnstillingene til fabrikkinnstillingene.

[Nettverk]

[Alle innst.]>[Nettverk]

Nivå 3

Nivå 4

Nivå 5

Nivå 6

Beskrivelser

Trådb. LAN

(HL-L8240CDW)

TCP/IP

Boot method

Velg IP-metoden som er best egnet til dine behov.

IP-adresse

Angi IP-adressen.

Subnet mask

Angi nettverksmasken.

Gateway

Angi gateway-adressen.

Nodenavn

Skriv inn navnet på noden.

WINS-konfigurasjon

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser primær DNS-servers IP-adresse.

Sekundær

Spesifiser sekundær DNS-servers IP-adresse.

APIPA

Tildel IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet *1.

IPv6

Slå IPv6-funksjonen av eller på.

Estimer

Velg Ethernet-koblingsmodusen.

Kablet status

Vis tilkoblingsstatusen til det kablede nettverket.

MAC-adresse

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard

Gjenopprett maskinens innstillinger for kablet nettverk til fabrikkinnstillingene.

Kablet aktivert

Slå kablet grensesnitt på eller av.

WLAN(Wi-Fi)

Finn Wi-Fi-nettverk

Konfigurer innstillinger for trådløst nettverk manuelt.

TCP/IP

Boot method

Velg IP-metoden som er best egnet til dine behov.

IP-adresse

Angi IP-adressen.

Subnet mask

Angi nettverksmasken.

Gateway

Angi gateway-adressen.

Nodenavn

Skriv inn navnet på noden.

WINS-konfigurasjon

Velg modus for konfigurasjon av WINS.

WINS-server

Primær

Spesifiser IP-adressen for den primære WINS-serveren.

Sekundær

Spesifiser IP-adressen for den sekundære WINS-serveren.

DNS-server

Primær

Spesifiser primær DNS-servers IP-adresse.

Sekundær

Spesifiser sekundær DNS-servers IP-adresse.

APIPA

Tildel IP-adressen automatisk fra det koblingslokale adresseområdet *1.

IPv6

Slå IPv6-funksjonen av eller på.

WPS-/trykknapp

Konfigurer trådløse nettverksinnstillinger ved hjelp av ettrykksknapper.

WPS/PIN-kode

Konfigurer innstillingene for det trådløse nettverket med WPS med en PIN-kode.

WLAN status

Status

Vis status for den trådløse nettverkstilkoblingen.

Signal

Vis signalstyrken til det trådløse nettverket.

SSID

Vis trådløs SSID (nettverksnavn).

Komm. modus

Vis gjeldende kommunikasjonsmodus.

MAC-adresse

Vis maskinens MAC-adresse.

Angi som standard

(HL-L8240CDW)

Gjenopprett maskinens innstillinger for trådløst nettverk til fabrikkinnstillingene.

WLAN aktivert

Slå det trådløse grensesnittet på eller av.

Wi-Fi direkte

Manuell

Konfigurer innstillingene til Wi-Fi Direct-nettverket manuelt.

Gruppeeier

Still inn maskinen som gruppeeier.

Trykknapp

Konfigurer raskt nettverksinnstillinger for Wi-Fi Direct ved hjelp av ettrykksknappen.

PIN-kode

Konfigurer raskt nettverksinnstillingene for Wi-Fi Direct ved hjelp av WPS med PIN-kode.

Enhetsinformasjon

Enhetsnavn

Vis maskinens enhetsnavn.

SSID

Vis gruppeeierens SSID (nettverksnavn).

IP-adresse

Vis maskinens IP-adresse.

Statusinformasjon

Status

Vis statusen til Wi-Fi Direct-nettverket.

Signal

Vis gjeldende signalstyrke for Wi-Fi Direct-nettverket.

I/F-aktivert

Aktiver eller deaktiver Wi-Fi Direct-tilkoblingen.

NFC

(HL-L8240CDW)

Slå NFC-funksjonen av eller på.

Innstillinger for Internett-tilkobling

Proxyinnstillinger

Proxytilkobling

Endre nettilkoblingsinnstillingene.

Adresse

Port

Brukernavn

Passord

Nettbasert adm.

Aktiver eller deaktiver webbasert administrasjon.

Hvis du aktiverer denne funksjonen, må du angi at tilkoblingsmetoden skal bruke webbasert administrasjon.

IPsek

IPsec er en ekstra sikkerhetsfunksjon for IP-protokollen som leverer tjenester for pålitelighetskontroll og kryptering. Vi anbefaler at du kontakter nettverksadministratoren din før du endrer denne innstillingen.

Global detektering

Tillat detektering

Aktiver eller deaktiver global gjenkjenning. Dette er en funksjon som gjenkjenner og varsler når brukeren utilsiktet kobler til et globalt nettverk.

Avvis tilgang

Deaktiver tilkoblinger til det globale nettverket.

Nullst. nettv.

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger på maskinen til standardinnstillingene.

*1
Når du kobler til nettverket og maskinens "Oppstartsmetode" er "Auto", vil maskinen forsøke å stille inn IP-adressen og nettverksmasken fra en oppstartsserver som DHCP. Hvis en oppstartsserver ikke ble funnet, tilordnes en APIPA IP-adresse, som 169. 254. (001–254). (000–255). Hvis "Oppstartsmetode" for maskinen er innstilt til "Statisk", må du angi en IP-adresse manuelt fra maskinens kontrollpanel.

[Skriv rapport]

[Alle innst.]>[Skriv rapport]

Nivå 3

Beskrivelser

Skriverinnstillinger

Skriv ut Skriverinnstillinger-siden.

Nettverkskonfigurasjon

Skrive ut nettverkskonfigurasjonsrapporten.

Skriv ut fillis.

Skriv ut en liste over data som er lagret i minnet.

Trommel-punktutskrift

Skriv ut trommeldråpekontrollarket.

WLAN-rapport

Skriv ut diagnoserapporten for trådløs tilkobling.

[Maskininformasjon]

[Alle innst.]>[Maskininformasjon]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Serienummer

Vis maskinens serienummer.

Fastvareversjon

Hovedversjon

Kontroller maskinens fastvareversjon.

Sub3-versjon

Sikkerhetsversjon

Fastvareoppdatering

Oppdater maskinens fastvare til den nyeste versjonen.

Fastvare autosjekk

Vis fastvareinformasjon på Hjem-skjermbildet.

Sideteller

Totalt

Vis totalt antall utskrevne sider.

Farge

Viser totalt antall utskrevne fargesider.

Svart-hvitt

Viser totalt antall utskrevne sider i monokrom.

Levetid for deler *1

Trommel

Vis gjenværende levetid for hver trommelenhet.

Belte

Vis gjenværende levetid for belteenheten.

Fikseringsenhet

Viser gjenværende levetid for fikseringsenheten.

Rulleholder-sett MP

Vis gjenværende levetid for PF-sett MP.

*1
Delenes levetid er omtrentlig, og kan variere etter brukstype.

[Grunn oppsett]

[Alle innst.]>[Grunn oppsett]

Nivå 3

Nivå 4

Beskrivelser

Nullstill

Tilbakestilling av maskin

Gjenopprett alle maskininnstillingene som du har endret, f.eks. papirtype.

Nullst. nettv.

Gjenopprett alle nettverksinnstillinger på maskinen til fabrikkinnstillingene.

Fabrikkinnstilling

Nullstill maskinen og gjenopprett skriverinnstillingene (inkludert kommandoinnstillinger) til fabrikkinnstillinger.

Lokalt språk

Velg språket på LCD-skjermen for landet ditt.