Home > Problemen oplossen > Resetfuncties > Machine resetten

Machine resetten

Gebruik de functie Machine resetten om de instellingen van het apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen.

De netwerk- en beveiligingsinstellingen worden niet gereset met de functie Machine resetten.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Reset]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Reset machine]. Druk op OK.
  2. Druk op image om [Reset] te selecteren.
  3. Druk op image om het apparaat te herstarten.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Stand.instel.]>[Reset]>[Apparaat resetten].
  2. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    Optie
    Beschrijving
    Druk gedurende 2 seconden op Ja.

Start het apparaat opnieuw op. Het apparaat start met resetten.

Nee

Het apparaat verlaat zonder opnieuw op te starten.

image
    Als u afsluit zonder opnieuw op te starten, wordt het apparaat niet gereset en blijven uw instellingen ongewijzigd.