Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Schakel het draadloze LAN in of uit.

Schakel het draadloze LAN in of uit.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Druk op image of image om de optie [Netwerk] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [WLAN(Wi-Fi)] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [WLAN insch.] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer [Aan] om Wi-Fi in te schakelen.
    • Selecteer [Uit] om Wi-Fi uit te schakelen.
  5. Druk op OK.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Druk op image[Instell.]>[Alle instell.]>[Netwerk]>[WLAN(Wi-Fi)].
  2. Druk op image of image om de optie [WLAN insch.] te selecteren. Druk op [WLAN insch.].
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer [Aan] om Wi-Fi in te schakelen.
    • Selecteer [Uit] om Wi-Fi uit te schakelen.
  4. Druk op image.