Home > Routineonderhoud > Afdrukken in kleur corrigeren > De automatische correctiefunctie instellen

De automatische correctiefunctie instellen

Als u wilt dat het apparaat de kleuren automatisch uitlijnt na het kalibreren van de kleuren, schakelt u de functie Automatische correctie in.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Druk op image of image om de optie [Printer] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  2. Druk op image of image om de optie [Kleurcorrectie] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  3. Druk op image of image om de optie [Autom. correctie] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  4. Druk op image of image om [Aan] te selecteren en druk vervolgens op OK.
  5. Druk op Cancel (Annuleren).

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Druk op image[Instellingen]>[Alle instell.]>[Printer]>[Kleurcorrectie]>[Autom. correctie]>[Aan].
  2. Druk op image.