Hjem > Fejlfinding > Nulstillingsfunktioner > Nulstilling til fabriksindstillingerne

Nulstilling til fabriksindstillingerne

Brug funktionen til fabriksnulstilling til at føre alle indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Træk alle interfacekabler ud, før du udfører en fabriksnulstilling.

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Grundindst.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Nulstil]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fabriksinst.]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image for at vælge [Nulstil].
  3. Tryk på image for at genstarte maskinen.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Grundindst.]>[Nulstil]>[Fabriksinst.].
  2. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Tryk på Ja i 2 sekunder

Genstart maskinen. Maskinen påbegynder nulstilling.

Nej

Maskinen slukker uden genstart.

image
    Hvis du slukker uden at genstarte, nulstilles maskinen ikke, og indstillingerne forbliver uændrede.