Funktionstabeller (HL-L8230CDW/HL-L8240CDW)

Relaterede modeller:HL‑L8230CDW / HL‑L8240CDW

[Toner]

image [Toner]

Niveau 2

Niveau 3

Niveau 4

Beskrivelser

image (Toner)

Tonerpatronens levetid

-

Se den omtrentlige resterende toner-levetid for hver farve.

Test udskrift

-

Udskriv testsiden.

Farvekorrektion

Korrektion start

Udfør farvekalibrering for at kontrollere og rette farver, og udfør derefter registrering for at justere udskrivningspositionen for hver farve.

Nulstil

Nulstil kalibreringsparametrene til standardindstillingerne.

Kontrollér tonerpatron

Sort

Få vist oplysningerne om den installerede tonerpatron i displayet, f.eks. om tonerpatronen er original.

Magenta

Cyan

Gul

Konfiguration af Wi-Fi

image (Konfiguration af trådløst netværk)

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

image (Konfiguration af trådløst netværk)

Find WiFi-netværk

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af opsætningsguiden.

TCP/IP

*1

Rediger TCP/IP-indstillingerne.

WPS/Tryk knap

Konfigurer dine indstillinger for trådløst netværk med metoden tryk på en enkelt knap.

WPS/PIN-kode

*1

Konfigurer de trådløse netværksindstillinger ved hjælp af WPS med en PIN-kode.

WLAN Status

*1

Få vist status for den trådløse netværksforbindelse.

MAC-adresse

*1

Vis maskinens MAC-adresse.

Indstil til std.

*1 (HL-L8240CDW)

Gendan maskinens indstillinger for trådløst netværk til fabriksindstillingerne.

WLAN akt.

*1

Slå det trådløse interface til eller fra.

*1

Tilgængelig efter konfiguration af en Wi-Fi®-forbindelse.

[Funktioner]

image [Funktioner]

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

image (Funktioner)

Web

Tryk for at oprette forbindelse fra maskinen til en internettjeneste.

Direkte udskrivning

(HL-L8240CDW)
Tryk på denne knap for at få adgang til menuen Direct Print.

[Sikker Udskriv]

image [Sikker Udskriv]

Niveau 2

Beskrivelser

image (Sikker Udskriv)

Du kan udskrive data, som er gemt i maskinens hukommelse, når du indtaster din firecifrede adgangskode.

Kun aktiv når maskinen har sikre udskriftsdata.