Hjem > Præsentation af maskinen > Sådan indtastes tekst på din maskine

Sådan indtastes tekst på din maskine

HL-L3215CW/HL-L3220CW/HL-L3220CWE/HL-L3240CDW

Når der skal bruges tekst, skal du indtaste tegn på maskinen. De tegn, der er tilgængelige, kan variere afhængigt af den handling, du udfører.

• Tryk gentagne gange på, eller hold image eller image nede for at vælge et tegn fra denne liste:

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ(space)!"#$%&'()*+,-./:;<=>?@[\]^_‘{|}~

• Tryk på OK, når det ønskede tegn eller symbol vises, og indtast så det næste tegn.
  • Tryk på Back (Tilbage) for at slette tegn, der er indtastet forkert.

HL-L8230CDW/HL-L8240CDW

• Når du har brug for at indtaste tekst på din maskine, vises et tastatur på displayet.
  • De tegn, der er tilgængelige, kan variere, afhængigt af dit land.
  • Tastaturlayoutet kan afvige, afhængigt af den igangværende handling.
image
  • Tryk på image for at skifte mellem bogstaver, tal og specialtegn.
  • Tryk på image for at skifte mellem små og store bogstaver.
  • Hvis du vil flytte markøren til venstre eller højre, Hvis du vil image eller image.
  • Indsætning af mellemrum
  • Hvis du vil indtaste et mellemrum, skal du trykke på [Rum].
  • Foretage rettelser
  • Hvis du har indtastet et forkert tegn eller ønsker at ændre det, skal du trykke på image eller image for at flytte markøren til det forkerte tegn og derefter trykke på image. Indtast det korrekte tegn.
  • Vil indsætte et tegn, skal du trykke på image eller image for at flytte markøren til det rigtige sted, og derefter indtaste tegn.
  • Tryk på image for hvert tegn, du ønsker at slette, eller tryk og hold image for at slette alle tegn.