Hem > Felsökning > Återställningsfunktioner > Återställning av maskin

Återställning av maskin

Använd funktionen för återställning av maskinen för att återställa inställningarna till fabriksvärdena.

Nätverks- och säkerhetsinställningarna återställs inte av funktionen för återställning av maskinen.

HL-L2402D

Vi rekommenderar bestämt att du utför denna funktion när du ska göra dig av med maskinen.

1. Stäng av maskinen genom att hålla image intryckt.
  2. Kontrollera att den främre luckan är stängd och att nätkabeln är isatt.
  3. Håll Go (Gå till) intryckt samtidigt som du trycker på image för att starta maskinen. Fortsätt att hålla Go (Gå till) intryckt tills LED-lamporna Toner, Drum (Trumma) och Paper (Papper) tänds.
  4. Släpp Go (Gå till). Kontrollera att alla LED-lampor slocknar.
  5. Tryck på Go (Gå till) tio gånger.
    Maskinen startar om automatiskt.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Grundinställn.]. Tryck på OK.
    2. Välj [Återställ]. Tryck på OK.
    3. Välj [Maskinåterst.]. Tryck på OK.
  2. Tryck på image för att välja [Återställ].
  3. Tryck på image för att starta om maskinen.