Hem > Felsökning > Återställningsfunktioner > Fabriksåterställning

Fabriksåterställning

Använd funktionen fabriksåterställning för att återställa vissa maskininställningar till ursprungliga fabriksinställningar.

Dra ut gränssnittskablarna innan du utför fabriksåterställning.

HL-L2402D

1. Håll image intryckt för att stänga av maskinen.
  2. Kontrollera att den främre luckan är stängd och att nätkabeln är isatt.
  3. Håll Go (Gå till) intryckt samtidigt som du trycker på image för att starta maskinen. Fortsätt att hålla Go (Gå till) intryckt tills LED-lamporna Toner, Drum (Trumma) och Paper (Papper) tänds.
  4. Släpp Go (Gå till). Kontrollera att alla LED-lampor slocknar.
  5. Tryck på Go (Gå till) åtta gånger.
    Kontrollera att alla fyra LED-lampor tänds för att markera att maskinen har återställts till fabriksinställningarna.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Grundinställn.]. Tryck på OK.
    2. Välj [Återställ]. Tryck på OK.
    3. Välj [Fabriksinst.]. Tryck på OK.
  2. Tryck på image för att välja [Återställ].
  3. Tryck på image för att starta om maskinen.