Hem > Introduktion till maskinen > Översikt över kontrollpanelen

Översikt över kontrollpanelen

HL-L2402D

image

1. image På/Av
    • Starta maskinen genom att trycka på image.

• Stäng av maskinen genom att trycka på och hålla ner image.

2. Toner LED-lampa
    LED-lampan Toner visar när tonern är nästan slut.
  3. Drum (Trumma) LED-lampa
    LED-lampan Drum (Trumma) visar att trumman snart måste bytas ut.
  4. Paper (Papper) LED-lampa
    LED-lampan Paper (Papper) visar när det uppstår fel som har med pappersmatningen att göra.
  5. Ready (Klar) LED-lampa
    LED-lampan Ready (Klar) blinkar för att visa maskinens status.
  6. Go (Gå till)-knappar
    • Tryck på Go (Gå till) för att rensa vissa fel.
    • Tryck på Go (Gå till) för att skriva ut den information som finns kvar i maskinens minne.
    • Håll Go (Gå till) intryckt i ungefär två sekunder för att avbryta ett utskriftsjobb.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

Kontrollpanelen varierar beroende på din modell.

image

1. LCD-skärm (skärm med flytande kristaller)
    Visar meddelanden som hjälper dig att ställa in och använda maskinen.

Trådlösa modeller:

En indikator med fyra nivåer visar aktuell trådlös signalstyrka om du använder en trådlös anslutning.

image
  2. image På/Av
    • Starta maskinen genom att trycka på image.

• Stäng av maskinen genom att trycka på och hålla ner image. [Stänger ner] visas på LCD-skärmen under några sekunder innan den stängs av.

3. Nätverksknappar
    • Modeller med trådlöst nätverk:

Wi-Fi

Tryck och håll knappen Wi-Fi intryckt och starta det trådlösa installationsprogrammet på datorn. Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in trådlös anslutning mellan din maskin och ditt nätverk.

Wi-Fi-lampan lyser när din Brother-maskin är ansluten till en trådlös åtkomstpunkt. När Wi-Fi-lampan blinkar ligger den trådlösa anslutningen nere eller så håller maskinen på att ansluta till en trådlös åtkomstpunkt.

• Modeller med endast trådbundet nätverk:

Network (Nätverk)

Tryck på Network (Nätverk) för att göra inställningar för trådbundet nätverk.

• Modeller utan nätverksfunktion:

Report (Rapport)

Tryck på Report (Rapport) för att skriva ut skrivarinställningarna.

4. Menyknappar
    OK

Tryck för att lagra dina maskininställningar. Maskinen återgår till föregående menynivå när en inställning ändrats.

Back (Bakåt)
    • Tryck för att gå tillbaka en nivå i menyn.
    • Tryck för att välja föregående siffra när du anger siffror.
    image eller image ( + eller -)
    • Tryck när du vill bläddra bland menyer och alternativ.
    • Tryck för att ange en siffra eller för att höja eller sänka siffran. Håll ned image eller image för att bläddra snabbare. När du ser den siffra du vill ha trycker du på OK.
  5. Go (Gå till)-knappar
    • Tryck för att rensa bort vissa felmeddelanden. Följ instruktionerna på kontrollpanelen för att rensa bort alla andra fel.
    • Tryck för att skriva ut den information som finns kvar i maskinens minne.
    • Tryck på för att välja alternativet som visas. När inställningen har ändrats återgår skrivaren till beredskapsläge.
    • Tryck och håll Go (Gå till) intryckt i ungefär två sekunder för att avbryta ett utskriftsjobb.