Ställ in fortsättningsläget

I fortsättningsläget tvingas maskinen att fortsätta utskriften efter att indikationen ”Byt toner” visas på kontrollpanelen eller i Status Monitor.

Maskinen fortsätter skriva ut tills indikationen ”Toner slut” visas på LCD-skärmen eller i Status Monitor.

Fabriksinställningen är ”Stopp”.

image
  • Det går inte att ändra läget när kontrollpanelen eller Status Monitor visar att något är fel.
  • Vi kan inte garantera utskriftskvaliteten om du fortsätter att skriva ut i fortsättningsläget.
  • Utskriften kan se blek ut i fortsättningsläget.
  • Fortsättningsläget återgår till fabriksinställningen (”Stopp”) när du bytt tonerkassetten mot en ny.

HL-L2402D

1. Kontrollera att den främre luckan är stängd och att nätkabeln är isatt.
  2. Tryck på image för att starta maskinen och se till att endast Ready (Klar)-lampan lyser.
  3. Tryck på Go (Gå till) sju gånger för att aktivera eller inaktivera funktionen.

Alla LED-lampor blinkar två gånger när du aktiverar fortsättningsläget.

Alla LED-lampor blinkar en gång när du avaktiverar fortsättningsläget.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Allmän inställ]. Tryck på OK.
    2. Välj [Byt toner]. Tryck på OK.
  2. Tryck på image eller image för att visa [Fortsätt] eller [Stopp] och tryck sedan på Go (Gå till).