Hjem > Feilsøking > Nullstill funksjoner > Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Tilbakestilling til fabrikkinnstilling

Bruk funksjonen for tilbakestilling til fabrikkinnstilling for å gjenopprette alle innstillinger til fabrikkinnstillingene.

Koble fra alle grensesnittskablene før du utfører tilbakestilling til fabrikkinnstilling.

HL-L2402D

1. Trykk og hold image for å slå av maskinen.
  2. Sørg for at frontdekslet er lukket og at strømledningen er koblet til stikkontakten.
  3. Hold nede Go (Gå) mens du trykker på image for å slå på maskinen. Hold Go (Gå) nede til LED-lampene for Toner, Drum (Trommel) og Paper (Papir) tennes.
  4. Frigjør Go (Gå). Sørg for at alle LED-lamper slukkes.
  5. Trykk på Go (Gå) åtte ganger.
    Sørg for at alle fire LED-lamper tennes og indikerer at maskinen er nullstilt til standard fabrikkinnstilling.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Grunn oppsett]. Trykk på OK.
    2. Velg [Nullstill]. Trykk på OK.
    3. Velg [Fabrikkinnst.]. Trykk på OK.
  2. Trykk på image for å velge [Nullstill].
  3. Trykk på image for å starte maskinen på nytt.