Koti > Vianetsintä > Palautustoiminnot > Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palauttaminen

Tehdasasetusten palautustoiminnon avulla voit palauttaa laitteen tietyt asetukset alkuperäisiin tehdasasetuksiin.

Irrota laitteen johdot ennen kuin suoritat tehdasasetusten palautuksen.

HL-L2402D

1. Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  2. Varmista, että etukansi on suljettu ja että virtajohto on kytketty.
  3. Pidä Go (Siirry)-näppäintä painettuna, kun kytket laitteen virran painamalla image. Pidä Go (Siirry)-näppäintä painettuna, kunnes Toner (Väriaine)-, Drum (Rumpu)- ja Paper (Paperi)-toiminnon LED-valot syttyvät.
  4. Päästä irti Go (Siirry)-painikkeesta. Varmista, että kaikki LED-valot sammuvat.
  5. Paina Go (Siirry)-painiketta kahdeksan kertaa.
    Varmista, että kaikki neljä merkkivaloa syttyvät merkiksi siitä, että laitteen tehdasasetukset on palautettu.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Tehdasasetus]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Tehdasasetukset]. Paina OK-painiketta.
  2. Valitse [Tehdasasetus] painamalla image.
  3. Käynnistä laite uudelleen painamalla image-painiketta.