Koti > Vianetsintä > Palautustoiminnot > Verkkoasetusten palautus

Verkkoasetusten palautus

Vastaavat mallit:HL‑L2400DW / HL‑L2400DWE / HL‑L2442DW / HL‑L2445DW / HL‑L2447DW / HL‑L2460DN / HL‑L2865DW
Palauta Verkkoasetusten palautus -toiminnon avulla laitteen verkkoasetukset tehdasasetuksiin (kuten IP-osoitetiedot, ei kuitenkaan järjestelmänvalvojan salasanaa).
  • Irrota laitteen johdot ennen kuin suoritat verkkoasetusten palautuksen.
  1. Voit valita seuraavat painamalla image- tai image-painiketta:
    1. Valitse [Perusasetukset]. Paina OK-painiketta.
    2. Valitse [Tehdasasetus]. Paina OK-painiketta.
    3. Valitse [Verkon nollaus]. Paina OK-painiketta.
  2. Valitse [Tehdasasetus] painamalla image.
  3. Käynnistä laite uudelleen painamalla image-painiketta.