Home > Problemen oplossen > Resetfuncties > Machine resetten

Machine resetten

Gebruik de functie Machine resetten om de instellingen van het apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen.

De netwerk- en beveiligingsinstellingen worden niet gereset met de functie Machine resetten.

HL-L2402D

Wij raden u ten zeerste aan om deze functie uit te voeren wanneer u het apparaat wegdoet.

1. Houd image ingedrukt om het apparaat uit te schakelen.
  2. Zorg ervoor dat het frontdeksel gesloten is en het netsnoer in het stopcontact zit.
  3. Houd Go (Ga) ingedrukt wanneer u op image drukt om het apparaat in te schakelen. Houd Go (Ga) ingedrukt tot de leds Toner, Drum en Paper (Papier) oplichten.
  4. Laat Go (Ga) los. Controleer of alle leds uitgeschakeld zijn.
  5. Druk Go (Ga) tien keer op .
    Het apparaat start automatisch opnieuw op.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Stand.instel.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Reset]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Reset machine]. Druk op OK.
  2. Druk op image om [Reset] te selecteren.
  3. Druk op image om het apparaat te herstarten.