Hjem > Fejlfinding > Nulstillingsfunktioner > Nulstilling til fabriksindstillingerne

Nulstilling til fabriksindstillingerne

Brug funktionen til fabriksnulstilling til at føre alle indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Træk alle interfacekabler ud, før du udfører en fabriksnulstilling.

HL-L2402D

1. Tryk på image og hold den inde for at slukke maskinen.
  2. Kontroller, at frontdækslet er lukket, og at strømkablet er tilsluttet.
  3. Tryk og hold Go (Gå) nede, og tryk på image for at tænde for printeren. Hold Go (Gå) nede, indtil LED'erne Toner, Drum (Tromle) og Paper (Papir) tændes.
  4. Slip Go (Gå). Kontroller, at alle LED'er slukkes.
  5. Tryk på Go (Gå) otte gange.
    Kontroller, at alle fire LED’er tændes som angivelse af, at maskinen er blevet nulstillet til standardindstillingerne.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Grundindst.]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Nulstil]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fabriksinst.]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image for at vælge [Nulstil].
  3. Tryk på image for at genstarte maskinen.