Hjem > Præsentation af maskinen > Oversigt over betjeningspanelet

Oversigt over betjeningspanelet

HL-L2402D

image

1. image Tænd-/sluk-knap
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.

• Sluk for maskinen ved at trykke og holde nede på image.

2. Toner LED
    LED'en for Toner angiver, at toneren er lav.
  3. Drum (Tromle) LED
    Drum (Tromle) LED’en angiver, at tromlen snart skal udskiftes.
  4. Paper (Papir) LED
    LED'en for Paper (Papir) angiver, at der er fejl i forbindelse med papirindføringen.
  5. Ready (Klar) LED
    LED'en Ready (Klar) blinker for at angive maskinens status.
  6. Go (Gå)-knap
    • Tryk Go (Gå) for at slette visse fejl.
    • Tryk Go (Gå) for at udskrive enhver form for data der er tilbage i maskinens hukommelse.
    • Tryk på Go (Gå), og hold den inde i omkring to sekunder for at annullere et udskriftsjob.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

Kontrolpanelet varierer afhængigt af modellen.

image

1. Display med flydende krystaller
    Viser beskeder for at hjælpe dig med at sætte din maskine op og bruge den.

Trådløse modeller:

En indikator med fire niveauer viser styrken af det trådløse signal, hvis du bruger en trådløs forbindelse.

image
  2. image Tænd-/sluk-knap
    • Tænd maskinen ved at trykke på image.

• Sluk for maskinen ved at trykke og holde nede på image. Displayet viser [Lukker ned] i nogle sekunder før det slukker.

3. Netværksknapper
    • Modeller med trådløst netværk:

Wi-Fi

Tryk og hold nede på Wi-Fi-knappen, og start det trådløse installationsprogram på din computer. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en trådløs forbindelse mellem din maskine og dit netværk.

Når lampen Wi-Fi er tændt, har Brother-maskinen oprettet forbindelse til et trådløst accesspoint. Når Wi-Fi-lampen blinker, er den trådløse forbindelse nede, eller maskinen er ved at oprette forbindelse til et trådløst accesspoint.

• Model kun med kabelbaseret netværk:

Network (Netværk)

Tryk Network (Netværk) for at indstille kabelnetværk indstillinger.

• Modeller uden netværksfunktion:

Report (Rapport)

Tryk på Report (Rapport) for at printe Printerindstillingerne.

4. Menuknapper
    OK

Tryk på for at gemme maskinens indstillinger. Efter at du har ændret en indstilling, vender maskinen tilbage til det forrige menuniveau.

Back (Tilbage)
    • Tryk for at gå et skridt tilbage i menuen.
    • Tryk på denne knap for at vælge det forrige ciffer, når du indtaster tal.
    image eller image ( + eller -)
    • Tryk for at rulle gennem menuerne og indstillingerne.
    • Tryk for at indtaste et antal eller for at øge eller reducere antallet. Hold image eller image nede for at rulle hurtigere. Når du ser det tal, du ønsker, skal du trykke på OK.
  5. Go (Gå)-knap
    • Tryk for at slette visse fejlbeskeder. Følg vejledningen på kontrolpanelet for at slette alle andre fejl.
    • Tryk for at udskrive en hver form for data efterladt i maskinens hukommelse.
    • Tryk for at vælge den viste indstilling. Efter at du har ændret en indstilling, vender maskinen tilbage til klar tilstand.
    • Tryk på Go (Gå), og hold den inde i omkring to sekunder for at annullere et udskriftsjob.