Indstille til fortsættelsestilstanden

Fortsættelsestilstanden tvinger maskinen til at fortsætte udskrivningen, efter at kontrolpanelet eller statusmonitoren viser “Udskift toner“.

Maskinen fortsætter med at udskrive, indtil displayet eller statusmonitoren viser “Toner tom“.

Fabriksindstillingen er "Stop".

image
  • Når kontrolpanelet eller statusmonitoren angiver en fejl, kan du ikke ændre tilstanden.
  • Hvis du fortsætter udskrivningen i fortsættelsestilstanden, kan vi ikke garantere for udskriftskvaliteten.
  • Når du benytter fortsættelsestilstand, kan udskriften blive bleg.
  • Når tonerpatronen er blevet erstattet af en ny, skifter fortsættelsestilstanden tilbage til fabriksindstillingen (Stop).

HL-L2402D

1. Kontroller, at frontdækslet er lukket, og at der er strøm på strømforsyningskablet.
  2. Tryk på image for at tænde maskine, og kontroller, at kunReady (Klar)-LED'en lyser.
  3. Tryk på Go (Gå) syv gange for at slå funktionen til eller fra.

Alle LED'er blinker to gange, når du slår forsættelsestilstanden til.

Alle LED'er blinker én gang, når du slår forsættelsestilstanden fra.

HL-L2400DW/HL-L2400DWE/HL-L2442DW/HL-L2445DW/HL-L2447DW/HL-L2460DN/HL-L2865DW

1. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Gen. opsætning]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Udskift toner]. Tryk på OK.
  2. Tryk på image eller image for at vise [Fortsæt] eller [Stop], og tryk derefter på Go (Gå).